Διεθνή

Ο Ισραηλινός στρατός βομβάρδισε το χριστιανικό νοσοκομείο Ahli Arab στη Γάζα. 2 όροφοι και κρίσιμες δομές υπέστησαν ζημιές και 4 ασθενείς τραυματίστηκαν! Οι χριστιανοί έχουν καταφύγει στους ναούς! ΦΩΤΟ

Το χριστιανικό νοσοκομείο Ahli Arab στη Γάζα χτυπήθηκε από πυρά του ισραηλινού στρατού. 2 όροφοι έχουν μερικές ζημιές και 4 ασθενείς τραυματίστηκαν.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο Αγγλικανός αρχιεπίσκοπος της Ιερουσαλήμ Hosam Naoum στον λογαριασμό του στο Facebook. O ίδιος αναφέρει ότι o θάλαμος της μαστογραφίας και του υπερηχογραφήματος υπέστησαν ζημιές.

Πάνω από 500 άτομα κατέφυγαν στη μόνη καθολική εκκλησία στη Γάζα. Οι Ορθόδοξες εκκλησίες είναι επίσης γεμάτες αναφέρει το Vatican News. Η Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου Γάζας είναι κατάμεστη από κόσμο που βρήκαν εκεί καταφύγιο. Oι 1100 χριστιανοί της Γάζας κατέφυγαν στους ναούς.

Το χειρότερο που συνέβη στα νοσοκομεία της Γάζας είναι ότι πέθαναν νεογνά που ήταν σε θερμοκοιτίδες λόγω της παρατεταμένης διακοπής ρεύματος.

Οι βομβαρδισμοί παλαιστινιακών σχολείων, ασθενοφόρων και νοσοκομείων – συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού ψυχιατρικού νοσοκομείου στη Γάζα, που έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής, όπως ο δήλωσε ο διευθυντής του Δρ Abdullah Aljamal

dimpenews.com

Back to top button