breaking newsΕλλάδα

Το νο 1 και το νο3 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις είναι κατά των πειραματικών εμβολιασμών. Μετά τον Τζόκοβιτς και ο Τσιτσιπάς! Δεν επένδυσαν τόσο κόπο στα σώματά τους για να γίνουν εργαστήρια της Pfizer!

Στην αποκάλυψη ότι δεν έχει εμβολιαστεί προχώρησε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών Στέφανος Τσιτσιπάς και νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη λίγο πριν την έναρξη του Cincinnati Masters 2021.

«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς που πρόσφατα ανέβηκε στο νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη.

Το νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξέφρασε τον Απρίλιο την ελπίδα ότι το εμβόλιο κατά της Covid-19 δεν θα γίνει υποχρεωτικό για τους παίκτες…

« Είμαι ο πρώτος μέσα στην αβεβαιότητα.Τι θα κάνω με τα ταξίδια; Eγώ προσωπικά δεν είμαι υπέρ των εμβολίων.Δεν θα επιθυμούσα κανείς να με υποχρεώσει να εμβολιαστώ για να ταξιδέψω», δήλωσε ο Nole. « Αν αυτός θα είναι ο κανόνας, ο νόμος, τι θα γίνει;Θα όφειλα τότε ν΄αποφασίσω αν θα υποβληθώ σε αυτό ή όχι . Προς στιγμήν έχω αυτή τη γνώμη.Δεν ξέρω αν αυτό θ΄αλλάξει», αναγνώρισε ο Djokovic που εκφράστηκε από την Ισπανία όπου παρέμεινε αποκλεισμένος με την οικογένειά του από την αρχή της πανδημίας Covid-19.

Επομένως ο Στέφανος στα χνάρια του Νόβακ.. Το λέει η καρδιά του έχει βάλει όντως πλώρη για κορυφή..

Ο Τσιτσιπάς συμμετείχε στην αρχή του 2020 στην κυβερνητική καμπάνια για τα μέτρα προφύλαξης… Κάποιοι του καταλογίζουν μεταστροφή και όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά πολλά άτομα που φοβήθηκαν πολύ στην αρχή το κόβιντ και τηρούσαν με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα τώρα ακριβώς επίσης επειδή πουλάνε ακριβά ο τομάρι τους το σκέφτονται ή απορρίπτουν τ΄αμφιλεγόμενα εμβόλια..Ένας αθλητής το σκέφτεται 2 φορές να βάλει πειραματικό προϊόν στο σώμα του όταν έχει επενδύσει χρόνια θυσίες κόπο στερήσεις για να το χτίσει.

Αλήθεια τι έγινε με τον 20χρονο διαιτητή στη Θεσσαλονίκη.. Αφήστε απερίσπαστο τον αθλητή και δείτε τι έγινε με το νεκρό από ανακοπή διαιτητή σίγουρα δεν είχε εμβολιαστεί;;;;;

dimpenews.com

Back to top button