breaking newsΕλλάδα

Υποκλίθηκε στον Aλέξη ο Π. Καμμένος – «Ο Τσίπρας είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός» – Ολα για την καρέκλα – Καμία αναφορά για το Σκοπιανό

 

 

Ολα για την καρέκλα από τον κομανέτσι της σύγχρονης πολιτικής ζωής του τόπου. Από τον Α. Τσίπρα περιμέναμε πάνω-κάτω τα γνωστά. Αλγεινή εντύπωση όμως προκάλεσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ με τις αναφορές που έκανε υπέρ του Πρωθυπουργού.

Λόγια που δεν θα τα άκουγες ούτε από τον καλύτερο αυλικό του πρωθυπουργού.

Το πιο σημαντικό; Ούτε μία αποστροφή για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

 

Θα μπορούσε κάλλιστα έστω και την ύστατη στιγμή, την ώρα που χιλιάδες Ελλήνων παρακολουθόυσαν ζωντανά το σόου του πρωθυπουργού, με έμμεσο μεν τρόπο, να εκθέσει και να ψέξει τόσο τον Ν. Κοτζιά, όσο και τον Α. Τσίπρα, για την συμφωνία όνειδος των Πρεσπών.

Δεν υπήρχει ούτε μία. Αλλά προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, καθώς δήλωσε το εξής αμίμητο:

«Όταν με κάλεσε ο Τσίπρας είχα πει αρχίζει η επιχείρηση Γοργοπόταμος όπως τότε που ο Άρης και ο Ζέρβας κατάφεραν να τινάξουν την γέφυρα. Αφού η επιχείρηση Γοργοπόταμος τελείωσε αρχίζει το σχέδιο Μάρσαλ με την βοήθεια των Ελλήνων. Εάν οι ΑΝΕΛ και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε υποκύψει στην τρομοκρατία και στην πρόταση δυσπιστίας, με προφανή δόλο, όχι για το όνομα της Μακεδονίας αλλά για να ρίξουν την κυβέρνηση , δεν θα φτάναμε στη σημερινή μέρα. Είχαν μάθει το Ζάππειο για να υπόσχονται, εμείς για να ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της πολιτικής μας», είπε ακόμη ο κ. Καμμένος.

«Έξι χρόνια πριν ένα κίνημα πολιτών ενώθηκε υπό το σκοπό να επανακτήσει η πατρίδα εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια απελευθερώνοντας την χώρα από τα δεσμά του ΔΝΤ, που μας είχαν αποκόψει από τον ευρωπαϊκό κορμό, που στηρίχθηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Απαξιώνει δηλαδή ξεκάθαρα το Σκοπιανό. Αυτή ήταν η μοναδική αναφορά.

«Σήμερα είναι ιστορική ημέρα για το έθνος διότι η πατρίδα έσπασε τα δεσμά, χωρίς να χυθεί αίμα μεταξύ του λαού της όπως έγινε στις περισσότερες περιπτώσεις που το ΔΝΤ ανέλαβε τη διοίκηση χώρας. Αποφύγαμε τον εμφύλιο, το καταφέρατε εσείς τα μέλη των ΚΟ Συριζα και ΑΝΕΛ», είπε ακόμη ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Σήμερα οι ΑΝΕΛ δικαιωνόμαστε για κάθε απόφαση που πήραμε και το ίδιο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που άντεξαν όλες αυτές τις επιθέσεις».

«Δεν φτάσαμε στο τέλος αυτής της κοινής πορείας με τον Αλέξη Τσίπρα, όπως πολλοί επιθυμούν», υπογράμμισε. «Αντέξαμε, αντέχουμε και θα νικήσουμε», είπε ο Πάνος Καμμένος.

«Και στα εθνικά θέματα αποδείξαμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να φυλάξουμε Θερμοπύλες», πρόσθεσε. «Καταφέραμε να αναδείξουμε την πατρίδα μας με το προσφυγικό, γιατί όταν στην Κεντρική Ευρώπη ούρλιαζαν με μίσος, οι Έλληνες αγκάλιασαν τους πρόσφυγες, προσέφεραν αγάπη και τροφή στους πρόσφυγες». «Δεν θα επιτρέψουμε στο μαύρο μέτωπο της πολιτικής να πουλά πατριωτισμό, ήταν πάντα πατριδοκάπηλοι»,

Ο Πάνος Καμμένος διαβεβαίωσε τον «Αλέξη» ότι «παραμένουμε σταθεροί στις αξίες και τις αρχές μας και αυτή η συνεργασία ήταν, είναι και θα είναι μια έντιμη συνεργασία, προς όφελος της πατρίδας και του λαού της» διαβεβαιώνοντας τον λαό ότι «έχει ηγέτη του έναν έντιμο και άξιο πρωθυπουργό, τον καλύτερο πρωθυπουργό που έχει περάσει στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, τον Αλέξη Τσίπρα».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Πραγματικά παγώσαμε με την αναφορά του Π. Καμμένου.

Όλα για την καρέκλα και για το υπουργείο από τον Πάνο Καμμένο. Θυσίασε τις ιδεολογίες του, ενώ παράλληλα άνοιξε με τον τρόπο του ένα παράθυρο για να μπει στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι κάτι που συζητιέται έντονα στην… πιάτσα. Ετσι και αλλιώς οι ΑΝΕΛ, έχουν εξαϋλωθεί, οπότε ο Π. Καμμένος θα κοιτάξει το μέλλον του.

Ταυτόχρονα έκοψε κάθε σύνδεσμο με την ΝΔ και τους Καραμανλικούς ψηφοφόρους, καθώς η αναφορά αυτή θα εξόργισε σίγουρα αυτή την πτέρυγα που στήριξε τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας.

Τώρα έχασε και αυτούς, ας πρόσεχε, ο λαός θα τον κρίνει…

 

 

.pentapostagma.

Related Articles

Αρέσει σε %d bloggers: