breaking newsΕλλάδα

Πεδίο μάχης έγινε και άλλη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την εκδήλωση για το Σκοπιανό οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ- Τα ΜΑΤ δημιούργησαν κλοιό για να μην φτάσουν στην αίθουσα που ήταν οι δύο πολιτικοί.

Διαμαρτυρία έξω από εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Παιανία πραγματοποιούν ομάδες που τάσσονται κατά της συμφωνίας των Πρεσπών που αφορά την ονομασία των Σκοπίων.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα οι διαμαρτυρόμενοι εκφράζουν την αντίθεσή τους. Χαρακτηριστικά οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «Στα όπλα, στα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια».

Τα ΜΑΤ βρίσκονταν στο σημείο και δημούργησαν κλοιό για να μην περάσουν στον χώρο της εκδήλωσης οι συγκεντρωθέντες, αλλά και να φτάσουν στην αίθουσα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Σπύρος Δανέλλης.

Η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Παλλήνης, Παιανίας και Κορωπίου και της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ανατ. Αττικής έχει θέμα «Βαλκάνια με Ειρήνη, Σταθερότητα, Συνανάπτυξη» και ομιλητές είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο βουλευτής του Ποταμιού.

Ο κ. Δανέλλης, από την πρώτη στιγμή της επίτευξης συμφωνίας Ελλάδας – ΠΓΔΜ τάχθηκε υπέρ της, θέτοντας παράλληλα θέμα συνοχής για το Κίνημα Αλλαγής «εάν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν την υπερψηφίσει μαζί με το Ποτάμι».

.crashonline

Back to top button