Διεθνή

”εμβόλια” και τριβόλια!!!

3η δόση σε υγειονομικούς «α’γραμμής» και δομές φροντίδας.. μέχρι την 33η έχετε μέλλον. Μάλλον είναι 33 οι δόσεις!!!Αυτό θα πει αποτελεσματικότητα εμβολίου σχεδόν σε 6 μήνες 3 δόσεις. 3 ενέσεις.. εξάρτηση.. Δηλ. ανά έτος 6; Έτσι θα πάει; Δεν υπάρχει και κάποιος να μιλήσει υπεύθυνα να πει αυτό κι αυτό. Μήπως είναι μύηση υπάρχει και 33η δόση;; Mιλήστε να ξέρουμε τι χάνουμε.. Στην 33η τραβιέται το πέπλο θα δω την Ίσ-ιδα;;;

Toν δυτικό άνθρωπο τον έφαγε η ευζωία του και εκών άκων σύρεται απόλυτα συνειδητά σε μια παρα-ιτρική εξαναγκαστική υποχρεωτική πράξη ενώ είναι απόλυτα πεπεισμένος για το αντίθετο. Απειλήθηκε με τα υλικά κεκτημένα του και τα πρόταξε, παραδόθηκε..Tι θα γίνει τώρα με αυτούς που δεν είναι διατεθειμένοι να φθάσουν ούτε στον προθάλαμο ούτε στον 33ο βαθμό…....”εμβόλια” και τριβόλια..

”ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν ἐπιγνώσεσθε αὐτούς· μήτι συλλέγουσιν ἀπὸ ἀκανθῶν (ακίδων) σταφυλὴν ἢ ἀπὸ τριβόλων σῦκα;”(κατὰ Ματθαῖον Κεφ. 07,16)

Mε τον δε ευγονισμό και μετανθρωπισμό και την ενσωμάτωση του ανθρώπου στη βιονικότητα και μια υπερτεχνολογία το ανθρώπινο είδος μεταβάλλεται σταδιακά από homo sapiens σε homo Baranus.

dimpenews.com

Back to top button