breaking newsΔιεθνή

Αίγυπτος: Μητέρα κατηγορείται ότι σκότωσε και έφαγε τον γιο της

Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι της είχαν κάνει μάγια που την οδήγησαν να διαπράξει το έγκλημά της.

Μία φρικιαστική υπόθεση που συγκλόνισε τον αιγυπτιακό λαό αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες.

Μια 29χρονη γυναίκα στην Αίγυπτο, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε το 5χρονο παιδί της, μαγείρεψε και έφαγε τα μέλη του, αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της δίκης της, το Σάββατο, στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ, τον λόγο που την ώθησε να διαπράξει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε τον αιγυπτιακό λαό.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι της είχαν κάνει μάγια που την οδήγησαν να διαπράξει το έγκλημά της.

Πρόσθεσε ότι το έκανε για να σπάσει το ξόρκι, ενώ αρχικά υποστήριξε ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα για να μην της πάρει το παιδί ο σύζυγός της.

Τεμάχισε το σώμα του στο μπάνιο

Η Daily Mail, αναφέρει πώς η γυναίκα φέρεται να σκότωσε το παιδί της χτυπώντας τον τρεις φορές στο κεφάλι. Αφού τεμάχισε το σώμα του στο μπάνιο, φέρεται να μαγείρεψε το κεφάλι του και άλλα μέρη του πριν τα φάει.

Στη συνέχεια μάζεψε τα υπόλοιπα μέρη του σώματος και τα έκρυψε σε έναν κουβά, τον οποίο όμως ανακάλυψε τυχαία ο θείος του παιδιού.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η γυναίκα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Zagazig με την κατηγορία ότι σκότωσε εκ προθέσεως τον γιο της, Saad MS. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ειδικοί έκριναν ότι η κατηγορουμένη δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας.

πηγή in.gr

 

Back to top button