Διεθνή

Ο Κim απαγόρευσε την αυτοκτονία! Στη Δύση σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν… με χαριστική βολή ..για να μην υποφέρουν! ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ .

Ο Κim απαγόρευσε την αυτοκτονία! Στη Δύση σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν… με χαριστική βολή ..για να μην υποφέρουν! ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ .

Ο Κim απαγόρευσε την αυτοκτονία! Πρωτοπόρος σπάει τα στεγανά πάει κι εδώ κόντρα στο καετστημένο. Την ώρα που η Δύση νομιμοποιεί την αυτοκτονία με χίλια πρόσωπα ευθανασία για λόγω ασθένειας για κοινωνικούς λόγους ή φτώχειας (Καναδάς) ο Κιμ εκφράζει την αυθεντική χριστιανική στάση. Όχι στην αυτοκτονία δια νόμου…

Η Ευθανασία είναι η Υποβοηθούμενη αυτοκτονία..  Η Δύση διευκολύνει το θάνατο αντί να διευκολύνει τη ζωή της φαίνεται ευκολότερο.. Η ορολογία είναι το παν ως επικοινωνιακό εργαλείο. Άλλαξε ο Μανωλιός….στην πολιτισμένη Δύση επινόησαν και εδώ έναν ευφάνταστο όρο για ν΄απαλύνουν την έννοια την είπαν ευθανασία και της προσέδωσαν και υγειονομική ισχύ, και νομιμοφανή εγκυρότητα.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν εξέδωσε «μυστική» εντολή στις τοπικές αρχές να λάβουν «προληπτικά μέτρα» ενάντια στο αυξανόμενο ποσοστό αυτοκτονιών στη Βόρεια Κορέα, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι στο Radio Free Asia (RFA).

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, έχει δηλώσει επίσημα ότι η αυτοκτονία αντιπροσωπεύει μια «πράξη προδοσίας κατά του σοσιαλισμού». Το Radio Free Asia αναφέρει ότι η παραγγελία έχει σταλεί σε όλες τις επαρχίες της χώρας. Παράλληλα, προτείνεται ότι οι τοπικοί ηγέτες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και ότι η αυτοκτονία είναι «μια ξεκάθαρη κοινωνική πρόκληση και μια προδοσία κατά της χώρας».

Τον King τον προσκυνάνε τον Κim τον μισούνε τον περιφρονούνε… Δεν είναι King είναι ο Kim o Kim Jong-un….

Στη Δύση αντιμετωπίζουν τον πολίτη σαν πληγωμένο ζώο σαν γέρικο άλογο σαν τραυματισμένο στρατιώτη στο μέτωπο του δίνουν τη χαριστική βολή για να μην υποφέρει για να μην πε΄σει στα χέρια του εχθρού.. Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν Η Πολιτεία υποκινεί την αυτοκτονία δια της νομιμοποίησης της ευθανασίας.. Υπάρχουν και ψυχικά ασθενείς κλπ υπάρχει πόνος διάχυτος χαροκαμένοι κλπ δηλ. τι τους λέμε αυτοκτονείστε είναι μια ακόμη πολιτισμική έκπτωση της δικανικής παρακμής της Δύσης και της Βιοηθικής της….

dimpenews.com

Back to top button