breaking newsΕλλάδα

Ρεσιτάλ εθνομηδενισμού: ΕΔΕ για τον Κρητικό & 30 αλεξιπτωτιστές «τίμησαν» το… Masterchef – Το «Μακεδονία Ξακουστή» έτσουξε την Κυβέρνηση

 

Σάλος έχει προκληθεί μετά την «καμπάνα» στον Κρητικό καταδρομέα/αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ, πραγματοποιείται ΕΔΕ σε βάρος, λόγω «παραβίασης των κανόνων ασφαλείας». Ωστόσο, φαντάροι, εδώ και αρκετά χρόνια βιντεοσκοπούν τους εαυτούς κατά τη διάρκεια ασκήσεων, αλμάτων, βολών κλπ, γεγονός που δημιουργεί νέα ερωτηματικά.

Καθώς το φαινόμενο αυτό δεν έχει αντιμετωπιστεί με το ίδιο τρόπο στο παρελθόν, γίνεται ξεκάθαρο πως οι ποινές που επιβλήθηκαν στον Κρητικό αλεξιπτωτιστή επιβλήθηκαν λόγω του συνθήματος.

Είναι απίστευτο το πως οι «προοδευτικοί» της κυβέρνησης έχουν απλώσει τα «πλοκάμια» τους στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων και η προδοτική πολιτική τους στα εθνικά θέματα επηρεάζει πλέον και τον ελληνικό στρατό.

Ενώ ο νεαρός καταδρομέας που φώναξε στους αιθέρες για την ελληνικότητα της Μακεδονίας δέχεται ποινές, 30 αλεξιπτωτιστές «τίμησαν» τους συμμετέχοντες του… Master Chef.

Δηλαδή η βιντεοσκόπηση ενός άλματος είναι έναντια τους κανόνες ασφαλείας, αλλά η συμμετοχή των Ειδικών Δυνάμεων σε μια ψυχαγωγική εκπομπή είναι κάτι το λογικό. Υπενθυμίζουμε πως στην εν λόγω εκπομπή συμμετέχει και ο υιός του ΥΕΘΑ, κ. Αποστολάκη.

ΕΔΕ για τον Κρητικό καταδρομέα

 

Ανακοίνωση με την οποία το ΓΕΣ παίρνει θέση στο θέμα της ποινής του Κρητικού κομάντο που βιντεοσκόπησε άλμα κατά τη διάρκεια του οποίου τραγουδά το εμβατήριο Μακεδονία Ξακουστή, εξέδωσε σήμερα το ΓΕΣ.

Λογικά θα πρέπει να διερευνήσει εάν υπήρχε κάποια χαλάρωση των κανόνων που αφορούν τα κινητά τηλέφωνα και εάν μπορούν να τα έχουν μαζί τους οι στρατιώτες και πού. Γιατί, όπως πληροφορούμαστε, στο πολύ πρόσφατο παρελθόν είχε επιτραπεί στους στρατιώτες να έχουν μαζί τους κινητά ως ένδειξη καλής θέλησης της ηγεσίας των ειδικών δυνάμεων.

Βεβαίως, αυτό πολύ απέχει από την εικόνα του αλεξιπτωτιστή που κινηματογραφεί το άλμα του, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή του.

Η ανακοίνωση ΓΕΣ:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ. Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων.

Είναι σε εξέλιξη Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής για τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας.

Η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει.

Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Χειμαριός

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

 

 

pentapostagma.gr

 

Back to top button