breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η Ευρώπη εξαφανίζεται από το μουσουλμανικό μεταναστευτικό «τσουνάμι»

 

Η κατάσταση με τον τεράστιο μεταναστευτικό όγκο, ιδιαίτερα των μουσουλμάνων, που κατακλύζουν τα Ευρωπαϊκά κράτη έχει γίνει πλέον ανεξέλεγκτη.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η Ευρώπη που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα εξαφανίζεται και στη θέση των όμορφων προαστίων, ιστορικών πόλεων όπως το Παρίσι, υπάρχουν πλέον ατελείωτοι σκουπιδότοποι.

Οι περιοχές γκέτο, που αποτελούν άβατο για τους Ευρωπαίους κατοίκους τους, όλο και αυξάνονται και στα όριά τους επικρατεί το χάος και η τρομοκρατία.

Αστυνομικοί το βάζουν στα πόδια για να γλυτώσουν από τους εξαγριωμένους μουσουλμάνους, ανήλικα κορίτσια δολοφονούνται και βιάζονται συνεχώς, οι γυναίκες δεν μπορούν να κυκλοφορούν ασφαλείς στους δρόμους, ενώ χιλιάδες κορίτσια απάγονται, πωλούνται ως σκλάβες του σεξ και διακινούνται σε όλο τον κόσμο από μουσουλμανικά κυκλώματα.

Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί και έφτασε να το παραδεχθεί ακόμα και η Μέρκελ, αλλά μετά δέχθηκε ακόμα 2 εκατομμύρια μετανάστες, τους οποίους ξέρετε που θα τους προωθήσει. Φυσικά στην Ελλάδα!

Η κατάσταση είναι τόσο επικίνδυνη στις περιοχές που επικρατεί το μουσουλμανικό στοιχείο, ώστε πολιτικοί φτάνουν να συστήνουν στους πολίτες να μην πλησιάζουν πολύ κοντά σε περαστικούς στο δρόμο, για να είναι ασφαλείς! Σας θυμίζει καθόλου την οδηγία που έδωσε ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ, Ν. Τόσκας στους Έλληνες πολίτες, που τους σύστησε να κάνουν τους κοιμισμένους όταν δέχονται επίθεση;

Δεν πάμε καθόλου καλά! Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο εποικισμός στης Ελλάδας από ορδές ανεξέλεγκτων μεταναστών αυξάνεται με ταχύτητα και κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό.

Όλοι επικαλούνται την υπογεννητικότητα και την έλλειψη φορολόγησης ικανού εργατικού δυναμικού που φθίνει στην Ελλάδα, αλλά κανείς δεν μιλά για τους χιλιάδες μετανάστες, που παρόλο που ήρθαν εδώ, ζουν με τα επιδόματα που πληρώνουμε όλοι εμείς οι Έλληνες από την τσέπη μας, την ώρα που άλλοι Έλληνες δεν έχουν να φάνε και φεύγουν μετανάστες για αλλού, ενώ οι εισερχόμενοι, μουσουλμάνοι κυρίως, τρώνε και πίνουν εις υγείαν των Ελλήνων κορόιδων και φυσικά, ούτε λόγος για φορολογικές εισφορές από τους «καλούς» εργάτες που ήρθαν να μας σώσουν δήθεν.

Όλα αυτά βλέπουν χώρες που απειλούνται με τη σειρά τους από την εισβολή των μουσουλμάνων μεταναστών, όπως η Νότια Κορέα και οι κάτοικοί τους ψήφισαν μαζικά σε αριθμό 500.000 ατόμων ότι δεν θέλουν τον εποικισμό της χώρας τους από αυτού του είδους τους μετανάστες, που απειλούν την ασφάλεια και την ύπαρξή τους.
Ρατσιστές κι αυτοί;


https://thesecretrealtruth.blogspo

Back to top button