breaking newsΕλλάδα

Κλεφτά παντού πάει ο Τσίπρας! Στην Μάνδρα μετά τους πνιγμένους και στο Μάτι μετά τους καμένους

Δεν τόλμησε να συναντήσει ούτε έναν πολίτη που έζησε την τραγωδία – Δείτε το στημένο βίντεο του Μαξίμου

Χαράματα πήγε ο Τσίπρας στο Μάτι, δίχως να συναντήσει ούτε έναν πολίτη που επλήγη από την τραγωδία και προφανώς για να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τις -ενοχλητικές κατά την πολιτική του Μαξίμου- ερωτήσεις τους!

Υπενθυμίζεται ότι, ούτε στην Μάνδρα τόλμησε να πάει ο πρωθυπουργός όταν αυτή δοκιμάστηκε από τις φονικές πλημμύρες, ενισχύοντας την γενική πεποίθηση πως και το σημερινό δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια «στάχτη στα μάτια του κόσμου» για την πλήρη ανευθυνότητα που υπέδειξε η κυβέρνηση στην διαχείριση αυτής της καταστροφής.

Άλλωστε, αν πράγματι ενδιαφερόταν ο κ. Τσίπρας, θα πήγαινε από την επόμενη ημέρα να αγκαλιάσει αυτούς τους ανθρώπους και δεν θα…κρυβόταν, όπως τον κατηγορεί η αντιπολίτευση.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι μία από τις λίγες που μοίρασε το Μέγαρο Μαξίμου, όπου κάποιοι άνθρωποι, φαίνονται να είναι μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στο Μάτι.

Είναι η μοναδική φωτογραφία που δείχνει ότι ο Πρωθυπουργός συνομίλησε και με πολίτες στην διάρκεια της επίσκεψής του στον τόπο της τραγωδίας.

Σε όλες τις άλλες φωτογραφίες ο Πρωθυπουργός είναι μόνος με τον φωτογράφο του Μαξίμου η με τους άνδρες των ομάδων διάσωσης η με τους άνδρες της ασφαλείας του.

Ποιοί είναι λοιπόν αυτοί οι 3 άνθρωποι που φαίνονται στην φωτογραφία, πίσω απο τον Αλέξη Τσίπρα και τους δυο διασώστες;

 

 

Η ξανθιά κυρία πίσω απο τον μελαχρινό νεαρό είναι η διευθύντρια του Γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου. Λέγεται Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Η μελαχρινή κυρία με τα μαύρα γυαλιά ηλίου που κρατάει ένα i phone στο χέρι, είναι η διευθύντρια του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα. Λέγεται Γιάννα Πεπέ. Και ο μελαχρινός κύριος που τις συνοδεύει είναι ένας από τους άνδρες ασφαλείας του Πρωθυπουργού…

Στη δημοσιότητα δόθηκε επίσης το βίντεο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι.

Εκεί ενημερώθηκε από το επικεφαλής του στρατού για την παροχή βοήθειας από τις Ενοπλες Δυνάμεις στους πυρόπληκτους.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός συνομιλεί μάλλον με μία μηχανικό, η οποία λέει πως υπάρχουν μάντρες στα σημεία που υπήρχε πρόσβαση στη θάλασσα. Με τον πρωθυπουργό να ρωτάει «δηλαδή δεν υπάρχει πρόσβαση στη θάλασσα;», για να λάβει την απάντηση «καμία».

Στη συνέχεια του είπε πως όλοι στην περιοχή θέλουν να γίνει κάτι καλύτερο.

crashonline.g

Back to top button