Ελλάδα

Οι Φωστnρες του Kαθεστωτoς χτυπnσαν…Πέρασε κoρωνoϊo και τον υποxρεώvουν να εμβoλιαστεi ! ! !

Κανεις πια δεν παταει σε εμβολιαστικο κεντρο και…

Οι «υπερεγκέφαλοι» του Καθεστωτος και της επιτροπής ειδικών «χτύπησαν» και πάλι….

Γίνεται να έχεις περάσει κορωνοϊό, αλλά να αντιμετωπίζεσαι ως άλλος ένας ανεμβολίαστος χωρίς ανοσία; Και όμως, υπάρχει μία κατηγορία συμπολιτών μας που έχει μεν ανοσία, όμως, είναι αναγκασμένοι να κάνουν το εμβόλιο, ώστε να αποκτήσουν το περιβόητο Green Pass.

Όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr ένας Χανιώτης, πέρασε την Covid19 χωρίς να εμφανίσει συμπτώματα, κάτι που συνειδητοποίησε όταν έκανε τεστ αντισωμάτων σε ιδιωτικό μικροβιολογικό ιατρείο λίγο καιρό αργότερα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων για αντισώματα του κορωνοϊού ήταν παραπάνω από ξεκάθαρα, αφού το όριο είναι στα 50 και ο άνδρας είχε πάνω από 1000:

Ωστόσο, έπειτα από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, υπήρξε η διαπίστωση ότι δεν δικαιούται πιστοποιητικό που να αναγράφει οτι έχει περάσει κορωνοϊό, αφού δεν τον δήλωσε εκείνη την περίοδο (προφανώς και δεν το ήξερε, αφού ήταν ασυμπτωματικός).

Σύμφωνα με τις επίσημες πηγές και το ΦΕΚ που έχει εκδοθεί επί του θέματος, όταν δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία της νόσησης του ασθενή με κορωνοϊό, είναι άγνωστη κατά συνέπεια και η περίοδος ανοσίας του, οπότε συστήνεται να γίνει εμβολιασμός.

Όσο για το έγγραφο που αποδεικνύει οτι ο 35χρονος έχει αντισώματα, είναι πρακτικα… άχρηστο, αφού δεν μπορεί να τον βοηθήσει σε καμία περίσταση, όσον αφορά τα μέτρα για τον κορωνοϊό.




πηγη 

Back to top button