breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Η παγκόσμια ελίτ ομαλοποιεί την παιδεραστία μπροστά στα μάτια μας

Αν θέλετε να ζήσετε σε έναν κόσμο που θα είναι ασφαλής για τα παιδιά μας, ήρθε η ώρα επιτέλους να παλέψετε γι’ αυτά

 

Παγκόσμια ελίτ: Οι διεισδυμένες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, που λειτουργούν υπό τον άμεσο έλεγχο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, διεξάγουν πόλεμο στα παιδιά μας. Οι Young Global Leaders του Κλάους Σβαμπ, προσπαθούν συστηματικά να ομαλοποιήσουν την παιδεραστία και να αποποινικοποιήσουν το σεξ με παιδιά και πλέον είναι τόσο αλαζονικοί που δεν προσπαθούν καν να το κρύψουν.

Συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας και τα κυρίαρχα Μέσα Ενημέρωσης είναι συνένοχα με τη σιωπή τους.

Αυτή την εβδομάδα στην ακροαριστερή Νέα Ζηλανδία της Τζασίντα Αρντέρν, ένας δικαστής δήλωσε ότι τα 12χρονα παιδιά μπορούν να συναινέσουν σε σεξ με ενήλικες. Ναι, σωστά ακούσατε. Η εν λόγω υπόθεση αφορά έναν 45χρονο άνδρα του οποίου η υπεράσπιση επικεντρώθηκε στον ισχυρισμό ότι το 12χρονο θύμα του «το ήθελε». Σύμφωνα με τον μεσήλικα, η 12χρονη τον πίεσε να κάνουν σεξ.

«Ξέρω ότι ήταν παιδί, αλλά με προσέγγισε λες και ήταν μια ώριμη γυναίκα. Της το αρνήθηκα αλλά εκείνη συνέχιζε να με πιέζει με κάθε τρόπο. Ήθελε πραγματικά να κάνουμε σεξ», είπε ο 45χρονος για την 12χρονη.

Τις τελευταίες ημέρες της δίκης, ο δικαστής Εργουόκερ ασχολήθηκε με το ζήτημα της συναίνεσης για ένα άτομο που είναι κάτω των 16 ετών, σύμφωνα με μια έκθεση της New Zealand Herald:

«Νομικά, ένα άτομο κάτω των 16 δεν μπορεί να δώσει τη συγκατάθεσή του σε ότι αφορά άσεμνες πράξεις, επομένως ως ένορκοι, το μόνο που χρειάζεται να αποφασίσετε είναι εάν πραγματοποιήθηκαν αυτες οι άσεμνες πράξεις», είπε.

Και στη συνέχεια ήρθε το σοκ. Ο δικαστής είπε προς τους ενόρκους:

«Αλλά όσον αφορά τη σεξουαλική επαφή, ένα άτομο κάτω των 16 ετών μπορεί να δώσει τη συγκατάθεσή του. Πρέπει να εξετάσετε εάν η συγκατάθεση της 12χρονης δόθηκε ή όχι, με βάση τα στοιχεία που έχετε».

Τη Δευτέρα, ο δικαστής Εργουόκερ έκλεισε τη δίκη, προτρέποντας τους ενόρκους να παραμείνουν «εντελώς απαθείς» και να μην επηρεαστούν από το ηθικό κομμάτι, αλλά μόνο από το νομικό. Λάβετε υπόψη ότι μιλάμε για έναν άνδρα που ομολόγησε ότι έκανε σεξ με μια 12χρονη και το δικαιολογούσε με το επιχείρημα ότι «η μικρή το ήθελε».

«Πρέπει να είστε σίγουροι πέρα ​​από κάθε εύλογη αμφιβολία για τον αν αυτός ο άνθρωπος (σσ. ο 45χρονος), αξίζει να καταλήξει στη φυλακή ή όχι», τους είπε.

Τρομακτικές στιγμές στη Νέα Ζηλανδία. Αλλά εκπλήσσεστε; Μιλάμε για ένα ακροαριστερό αυταρχικό κράτος, υπό την ηγεσία της Αρντέρν, ενός πουλέν του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, όπου οι πολίτες καλούνται να εμπιστευτούν πλήρως την κυβέρνηση.

Η Νέα Ζηλανδία έπεσε. Δεν είναι όμως οι μόνοι.

Ο Εμανουέλ Μακρόν επανεξελέγη πρόεδρος της Γαλλίας νωρίτερα μέσα στο 2022, σε μια εκλογή που ευρέως θεωρείται ως ύποπτη. Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι επίσης ένας από τους νέους παγκόσμιους ηγέτες του Κλάους Σβαμπ και ότι η Γαλλία εξομαλύνει επίσης την παιδεραστία.

Η κυβέρνηση του προέδρου Μακρόν ψήφισε κατά της ύπαρξης ηλικίας συναίνεσης στη Γαλλία το 2018, και έγινε ένα από τα πρώτα έθνη που υποχώρησαν στην πίεση μιας διεθνούς «φυλής» παιδόφιλων, αποφασισμένης να αποποινικοποιήσει το σεξ με παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι η ομοσπονδιακή νομοθεσία στη Γαλλία δεν έχει νόμιμη ηλικία συναίνεσης και οι ενήλικες που κάνουν σεξ με παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας δεν θα διωχθούν για βιασμό εάν το παιδί-θύμα δεν μπορεί να αποδείξει ότι υπέστη «βία, απειλή, πίεση ή σεξουαλική κακοποίηση».

Το νομοσχέδιο κατά της σεξουαλικής και έμφυλης βίας, γνωστό ως νόμος Schiappa, ψηφίστηκε από το γαλλικό κοινοβούλιο στις 3 Αυγούστου, προκαλώντας οργή στη Γαλλία καθώς οργανώσεις γονέων και δικαιωμάτων των παιδιών κατηγόρησαν την κυβέρνηση Μακρόν ότι προδίδει τα παιδιά του έθνους.

Η έλλειψη ηλικίας συναίνεσης θέτει εκατομμύρια παιδιά σε σοβαρό κίνδυνο σεξουαλικής κακοποίησης στη Γαλλία, σύμφωνα με αξιωματούχους παιδικής προστασίας.

Αυτό και αν είναι σοκαριστικό. Πρέπει όμως να εκπλαγούμε; Όπως και η Αρντέρν της Νέας Ζηλανδίας, έτσι και ο Μακρόν είναι ένας από τους Νέους Παγκόσμιους ηγέτες του Κλάους Σβαμπ. Είναι όλοι διαβολικά δασκαλεμένοι να διεξάγουν πόλεμο εναντίον των παιδιών μας.

Είτε τον αγαπάμε είτε τον μισούμε, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μας προειδοποίησε πριν από χρόνια ότι η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει να εξομαλύνει την παιδεραστία στη Δύση. Σύμφωνα με τον Ρώσο προεδρο, η παγκόσμια ελίτ ασχολείται με τη λατρεία του Σατανά. «Κάντε ότι θέλετε χωρίς να υπολογίζετε τίποτα» είναι το σύνθημά τους. Φαίνεται ότι είχε δίκιο.

Όπως είπαμε, τα κυρίαρχα Μέσα Ενημέρωσης είναι συνένοχα με τη σιωπή τους. Τα μέσα που ενδιαφέρονται περισσότερο να προωθήσουν τα φαρμακευτικά και τα προϊόντα των μεγάλων Φαρμακευτικών και να ενεργούν ως τμήμα δημοσίων σχέσεων του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, εμφανίζονται εντελώς αδιάφορα για τα ζητήματα του πραγματικού κόσμου που έχουν άμεση επίδραση στη ζωή των παιδιών μας.

Αλλά όταν ξύνεις την επιφάνεια, συνειδητοποιείς ότι τα Μέσα είναι συνένοχα με περισσότερους τρόπους από το να κάνουν απλά τα στραβά μάτια.

Η προσπάθεια εξομάλυνσης της παιδεραστίας διεξάγεται μπροστά στα μάτια μας εδώ και χρόνια. Και ποιος καλύτερος στο να απευαισθητοποιήσει τη μάζα, από τους αγαπημένους τους σταρ.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να υπονομεύσει αθόρυβα και παραπλανητικά τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με τον Μπιλ Μάχερ, μια σχέση μεταξύ ενός τριαντάρη και ενός 12χρονου παιδιού είναι μια χαρά και η κοινωνία θα πρέπει να σταματήσει να είναι τόσο πουριτανική.

Και προφανώς το CNN εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να «σπρώξει» κάποιο περιεχόμενο υπέρ της παιδεραστίας ανάμεσα στα υπόλοιπα σκουπίδια που δημοσιεύει. Σύμφωνα με τον επικεφαλής νομικό αναλυτή του δικτύου,Τζέφρι Τόμπιν, ο οποίος τέθηκε σε προσωρινή αναστολή λόγω αυνανισμού ζωντανά σε μια κλήση Zoom το 2020, οι παιδόφιλοι που συλλαμβάνονται με παιδική πορνογραφία θα πρέπει να τιμωρούνται με ελαφρύτερες ποινές αυτές τις μέρες επειδή… το διαδίκτυο τους ανάγκασε να το κάνουν!

Είναι πραγματικά να τα τραβάς τα μαλλιά σου.

Δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο κεφάλι του φιδιού. Το Χόλιγουντ. Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Υπεύθυνο για την πλύση εγκεφάλου των μαζών για δεκαετίες, το Χόλιγουντ θεωρείται ευρέως ότι ελέγχεται από σατανικούς παιδόφιλους.

Θυμηθείτε τι είχε πει ο Τζον Πολ Ράις. Ο Ράις είναι παραγωγός ταινιών με έδρα το Λος Άντζελες και δούλεψε  πάνω σε δεκάδες ταινίες και σειρές, με τελευταία τους «Τιτάνες».

Σύμφωνα με τον Ράις, η βιομηχανία του θεάματος διοικείται από ελίτ παιδόφιλους που εμπορεύονται και θυσιάζουν παιδιά για τη δική τους εξαχρειωμένη ευχαρίστηση. Και τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά δεν ζουν περισσότερο από 7 ή 8 χρόνια.

Διεστραμμένα πράγματα.

Αν θέλετε να ζήσετε σε έναν κόσμο που θα είναι ασφαλής για τα παιδιά μας, ήρθε η ώρα επιτέλους να παλέψετε γι’ αυτά.

/primenews.

Back to top button