breaking newsΔιεθνή

Υπ. Άμυνας Ρωσίας: στις 19 Αυγούστου θα κάνουν προβοκάτσια στον πυρηνικό σταθμό Ζαπορίζια και θα κατηγορήσουν τη Ρωσία γι ανθρωπιστική καταστροφή!!Τριμερής στην Ουκρανία Ερντογάν-Γκουτέρες-Ζελένσκι για σίτο και ραδιενέργεια!

Ο εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Άμυνας Ρωσίας προειδοποιεί για μια “προβοκάτσια υπό ψεύτικη σημαία” που θα συμβεί στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια/Zaporizhzhia (Enerhodar) στις 19 Αυγούστου. «Η Ρωσία θα κατηγορηθεί για την ανθρωπιστική καταστροφή», προειδοποιεί.

Τριμερής στην Ουκρανία μεταξύ Ζελένσκι ΓΓ ΟΗΕ Γκουτέρες και του Ερντογάν για σιτηρά , ,Ζαπορίζια. οίνον σίτον και ραδιενέργεια….Σύμφωνα με τούρκικες πηγές ο Erdogan θα προτείνει στο Zelensky κατά τη συνάντησή τους στο Lviv συνάντηση με Πούτιν. Δεν έχει εξουσιοδοτηθεί μόνο και μόνο για να το παίξει ειρηνοποιός ο μακελάρης της Μ Ανατολής. Συνάντηση 2 μακελάρηδων κι ενός ψευδοσωτήρα!!

Παρέμβαση και ΥΠΕΞ ΗΠΑ Μπλίνκεν.

Η Αμερική θα βοηθήσει να επιστρέψει o πυρηνικός σταθμός του Ζαπορόζια στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον Άντονι Μπλίνκεν, οι Ηνωμένες Πολιτείες ζητούν τον τερματισμό των εχθροπραξιών στο έδαφος των πυρηνικών εγκαταστάσεων. Η Αμερική σκοπεύει
να επιτύχει τον πλήρη έλεγχο Ουκρανίας πάνω στον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye. Η ολόπλευρη πίεση συνεχίζεται επί πυρηνικού σταθμού κανείς δεν σταθμίζει το κόστος και το τίμημα.. Ρώσικη ρουλέτα με πυρηνικά παίζει ο Ζελένσκι ως εντολοδόχος ΝΑΤΟ ΗΠΑ.

dimpenews.com

Back to top button