breaking newsΕλλάδα

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ;;;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ ΕΚΕΙ….

Στο να τσεπώνουν τα κονδύλια της ΕΕ για το μεταναστευτικό στην Ελλάδα…όντας μάλιστα οι περισσότερες από χώρες οι οποίες “τυχαία” μας κουνούν το δάχτυλο για το συγκεκριμένο αυτό θέμα !!!

Μη κερδοσκοπικές οργανώσεις ΜΚΟ.

Οι περισσότερες από αυτές αρπακτικά των κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ομάδες συμμοριτών που σπαταλούν το δημόσιο χρήμα, υποκριτές, που προσβάλλουν την Ελλάδα. 

Οι ΜΚΟ έγιναν γνωστές κυρίως για την εμπλοκή τους στο μεταναστευτικό, χρησιμοποίησαν τα κεφάλαια της ΕΕ και χρησιμοποιήθηκαν από την κρατική εξουσία για να ελέγξει τις μεταναστευτικές ροές.

Οι αλληλέγγυοι όσοι δηλώνουν υπέρμαχοι διεθνιστικών τάσεων και ιδεολογιών που ενδιαφέρονται για τους ξένους αλλά αδιαφορούν για τους Έλληνες. 

Που ήταν όλοι αυτοί οι υποκριτές και δόλιοι απέναντι στο εθνικό πένθος της χώρας που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική; 

Θα σπεύσουν πολλοί να πουν ότι πολλές ΜΚΟ έχουν συγκεκριμένο προσανατολισμό και συγκεκριμένο αντικείμενο. 

Οι Έλληνες αυτές τις ημέρες είχαν περισσότερες και μεγαλύτερες ανάγκες από τους αλλοδαπούς. Οι ΜΚΟ απουσίαζαν από την μάχη των Ελλήνων με το θάνατο. 
Η κοινωνία πρέπει να κατανοήσει τον ρόλο των δήθεν μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, στην δύσκολη στιγμή των Ελλήνων εξαφανισμένοι. 

Η τραγωδία της Ανατολικής Αττικής ήταν η φονικότερη δεκαετιών και από τις πιο σοκαριστικές διεθνώς. 

Όμως ανέδειξε την αλληλεγγύη των Ελλήνων, υπάρχουν καταγεγραμμένες πάνω από 1000 πρωτοβουλίες δήμων, επιχειρήσεων, πολιτών από όλη την Ελλάδα και χωρίς π.χ. να λαμβάνονται υπόψη οι αυθόρμητες ενέργειες των πολιτών π.χ. για αιμοδοσία ή άλλες πρωτοβουλίες π.χ. να δώσουν τα σπίτια τους στους πυρόπληκτους για διαμονή κ.α. 

Οι Έλληνες σε αυτή την άνιση μάχη με τον θάνατο συμπολιτών μας ήταν δίπλα, συμπαραστάθηκαν, πόνεσαν εμπρός σε αυτή την τραγωδία. 

Όμως η αλληλεγγύη τους συγκλονίζει και αποδεικνύει ότι ο Έλληνας έχει σθένος, τόλμη, αποφασιστικότητα και δείχνει αλληλεγγύη εκεί που πρέπει.

Back to top button