breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σε παιδιά ηλικίας 6 ετών τους είπαν να γράψουν ομοφυλόφιλες επιστολές αγάπης για την προώθηση της πολυμορφίας

 

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από το BBC δείχνει ότι τα παιδιά ηλικίας 6 ετών που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο πρέπει να γράφουν γράμματα ομοφυλοφιλικής αγάπης για την προώθηση της διαφορετικότητας.

 

Το κλιπ διαθέτει παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο του Bewsey Lodge που φαντάζονται στον ρόλο του Πρίγκιπα Χένρι, ο οποίος θέλει να διακηρύξει την αγάπη του και να πάρει εναν ομοφυλόφιλο απο το προσωπικό του,τον «Θωμά».

“Αυτό το σχολείο διδάσκει παιδιά σχετικά με τις σχέσεις ΛΟΑΤ από νεαρή ηλικία”, εξηγεί το BBC, “Αυτή η κατηγορία ηλικίας 6 ετών μαθαίνει για γάμο ομοφυλοφίλων … όλες οι ηλικίες συμμετέχουν σε μαθήματα ΛΟΑΤ”.

Η δάσκαλος Sarah Hopson εξηγεί πώς τα παιδιά “πρόκειται να βγουν σε αυτόν τον κόσμο και να βρουν αυτή την ποικιλομορφία γύρω τους και θα το βρουν και σε νεαρή ηλικία. Και όσο περισσότερο μπορούν να αποδεχθούν σε αυτή την εποχή, δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσετε περαιτέρω επειδή τα παιδιά θα αποδεχθούν τώρα και θα αποδεχτούν αυτή την ποικιλομορφία γύρω τους ».

6 χρονών παιδιά είπαν να γράψουν ομοφυλόφιλες επιστολές αγάπης για την προώθηση της πολυμορφίας

Το σχολείο έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία για τη στάση του ενάντια στον «ομοφοβικό, διφοβικό και τρανσφοβικό εκφοβισμό» και ακολουθεί το Πρόγραμμα Προσωπικής, Κοινωνικής και Υγείας (PSHE), το οποίο απαριθμεί την ποικιλομορφία και την ισότητα (σε όλες τις μορφές) βασικούς στόχους.

Το πρόγραμμα διδάσκει τα παιδιά σχετικά με τις «πηγές υποστήριξης και διαβεβαίωσης» για την «ποικιλομορφία στη σεξουαλική έλξη και την ανάπτυξη της σεξουαλικότητας», τη «διαφορά μεταξύ φύλου, ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού», αναγνώριση της «πολυμορφίας στη σεξουαλική έλξη», σε θέματα LGBT και την “ανάγκη να αμφισβητηθεί” η “σεξιστική, ομοφοβική, τρανσόβικη και καταχρηστική γλώσσα και συμπεριφορά”.

Οι γονείς των παιδιών που διδάσκουν παρόμοιες ιδέες σε ένα σχολείο στο Μπέρμιγχαμ, σχεδόν όλοι μουσουλμάνοι, αποκλείστηκαν πρόσφατα από τη διαμαρτυρία έξω από το σχολείο του Anderton Park ενάντια στην LGBT κατήχηση των παιδιών τους.

 

Πηγές: Summit.news ; YouTube.com / Αναφορά: YouTube.com

humansarefree
Back to top button