breaking newsΕλλάδα

Έγκυρες πηγές: Απαράδεκτη ευρωπαϊκή παρέμβαση για τη Θράκη

 

➥ Δεν είναι καλά τα νέα από τη Θράκη.

Το Συμβούλιο Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης παρενέβη ωμά, όπως έμαθα, στον Άρειο Πάγο εν όψει της κρίσιμης επικείμενης συνεδρίασής του για την αναγνώριση των «τουρκικών συλλόγων» της Θράκης.

Απηύθυνε, άκουσον άκουσον, αυστηρή σύσταση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου μας, την οποία καλεί να εφαρμόσει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και να αναγνωρίσει όλους τους συλλόγους της Θράκης ως «τουρκικούς». Έτσι και γίνει αυτό, να δείτε νταούλια και ζουρνάδες μέσα στην Ξάνθη και την Κομοτηνή. Αχ Ελλάς!

➥ Μαθαίνω, επίσης, ότι επίκεινται και άλλες καταδικαστικές αποφάσεις του δικαστηρίου για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής από το παρελθόν, που θα κάνουν ευτυχή την τουρκική προπαγάνδα. Και ας μην εφαρμόζει η ίδια στην Τουρκία τις καταδίκες που αφορούν τη γείτονα. Αχ Ελλάς! Δις.

➥ Ακούω συνέχεια αυτόν τον παπιονάκια πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να προτείνει διαρκώς πολυμερή διάσκεψη κρατών για την ανατολική Μεσόγειο. Και ακούω και εμάς να τον χειροκροτούμε! Αλήθεια, γιατί μας συμφέρει; Το να βρεθούμε παρέα με άλλους πέντε στο ίδιο τραπέζι, πώς μας βοηθά άραγε; Θυμίζω ότι στο παρελθόν η Ελλάδα απέρριπτε διαρρήδην την τετραμερή συνδιάσκεψη για το Αιγαίο. Τώρα τι άλλαξε;

➥ Θέλω να το κρατήσετε ως υποσημείωση: σύντομα θα έχουμε ενδιαφέρουσες εξελίξεις με μέλλον, αναφορικά με την Αγία Σοφία. Περισσότερα, προσεχώς!
Κ.

 

dimokratianews

Back to top button