breaking newsΕλλάδα

Η χώρα καίγεται και ο Στίγκας χτενίζεται – Αντί να βάλει πλάτη να δικαστούν οι ένοχοι για τις δολοφονίες στη Θεσσαλία κάνει χαβαλέ με τα λεφτά του ελληνικού λαού

Περισσότερες από τεσσερισήμισι ώρες παρέμεινε στο γραφείο της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, απαντώντας σε ερωτήσεις της κας Γεωργίας Αδειλίνη για τις καταγγελίες του περί πρακτικών «μαφίας» στο κόμμα.

Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου ο επικεφαλής των Σπαρτιατών δήλωσε: «Σήμερα ολοκλήρωσα την κατάθεσή μου στην κυρία Εισαγγελέα, απάντησα ευθαρσώς σε όλες τις ερωτήσεις. Πιστεύω ότι δεν άφησα κανένα κενό και από εκεί και πέρα είναι δική της η απόφαση για το εάν θα συνεχίσει ή εάν θα σταματήσει εδώ την υπόθεση.»

ΕΡΩΤΗΣΗ: Επαναλάβατε τις δημόσιες καταγγελίες σας για εκβιασμούς;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μάλιστα, τις επανέλαβα, δεν θα ήθελα να πω αυτή τη στιγμή εάν κατονόμασα πρόσωπα και ποιους κατονόμασα. Αυτό θα το δει η κυρία Εισαγγελέας.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Όσον αφορά τα καταγγελλόμενα ότι κάποιοι πήγαν να βάλουν χέρι στην κρατική επιχορήγηση;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Προχώρησα λίγο παραπάνω, εν πάση  περιπτώσει είναι όλο μαζί…

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δώσατε κάποια στοιχεία;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Κάποιοι προσπάθησαν και με τη συμπεριφορά τους να κάνουν όχι μόνο αυτό,, αλλά και αλλά πράγματα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Εσείς αυτή τη στιγμή αισθάνεστε απειλούμενος και εκβιαζόμενος;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι, δεν αισθάνομαι, δεν το γνωρίζω αν έχει τελειώσει,  αλλά πιστεύω ότι έχουν τελειώσει όλα αυτά τα πράγματα. Είμαι σε απόλυτο συγχρονισμό με τους βουλευτές, με όλους τους βουλευτές πλην του κυρίου Φλώρου που έχει αποστασιοποιηθεί και ανεξαρτητοποιηθεί.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο Ηλίας Κασιδιάρης παίζει ρόλο σε όλα αυτά;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θα σας το πει η κυρία εισαγγελέας τι πόρισμα θα βγάλει.

karditsastakra.

Back to top button