breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ιταλικό δικαστήριο διέταξε την εργαστηριακή ανάλυση των εμβολίων (mRNA) για covid19 μετά την προσφυγή ατόμου που λόγω επαγγέλματος υπόκειται σε νόμο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού!!!

Ιταλικό δικαστήριο διέταξε την ανάλυση των εμβολίων mRNA κατά του COVID19 μετά την αγωγή ενός άνδρα που υπόκειται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για ν’ ασκήσει το επάγγελμά του. (AFP)

Ένα ιταλικό δικαστήριο που προσέφυγε άτομο που αντιτίθεται στον εμβολιασμό κατά του Covid διέταξε την εργαστηριακή ανάλυση των εμβολίων(mRNA), μάθαμε αυτό το Σάββατο από τον δικηγόρο του ενάγοντα.

Το δικαστήριο στο Πέζαρο, κοντά στον Άγιο Μαρίνο (ανατολικά), ανέθεσε σε έναν εμπειρογνώμονα να προσδιορίσει το περιεχόμενο των εμβολίων κατά του Covid mRNA Moderna και Pfizer/BioNTech. Αυτές οι αναλύσεις θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, δήλωσε η δικηγόρος Νικολέτα Μοράντε.

Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για «πρώτη στην Ιταλία, ίσως και στην Ευρώπη».

Ο καταγγέλλων, ο οποίος έχει ήδη προσβληθεί από την ασθένεια στο παρελθόν, είναι ένας 50χρονος που εργάζεται ιδίως στον τομέα της εκπαίδευσης και του οποίου η δραστηριότητα στην Ιταλία υπόκειται στην υποχρέωση εμβολιασμού. Yπόκειται σε διοικητικές κυρώσεις, σύμφωνα με την Nicoletta Morante.

Εκτός από το ότι “ζητάει να εξακριβωθεί εάν ο εμβολιασμός ατόμων που θεραπεύθηκαν από τον Covid ικανοποιεί την καλή/χρηστή διαχείριση ιατρικής”, θέλει να μάθει ποιες πρωτεΐνες υπάρχουν σε αυτά τα εμβόλια και εάν περιέχουν “έκδοχα για μη ανθρώπινη ή επικίνδυνη χρήση. ” σύμφωνα με μια περίληψη της καταγγελίας.

Η θεραπεία με mRNA επιτρέπει στα κύτταρα να αναπαράγουν πρωτεΐνες που υπάρχουν στον ιό – τα «αντιγόνα» – προκειμένου να συνηθίσουν το ανοσοποιητικό σύστημα να τον αναγνωρίζει και να τον εξουδετερώνει.
Προς υποστήριξη της αστικής καταγγελίας που υποβλήθηκε στον Pesaro, ο δικηγόρος προσκόμισε τη γνώμη ενός ιατρικού ερευνητή, που παρουσιάστηκε ως ανεξάρτητος ιολόγος, ο οποίος πιστεύει ότι τα εμβόλια mRNA δεν εκπληρώνουν την προστατευτική λειτουργία για την οποία χορηγούνται. Αυτά τα εμβόλια, γράφει στην καταγγελία, «δεν έχουν τη δηλωμένη λειτουργική διαμόρφωση» και η ανοσολογική απόκριση που προκαλούν «είναι αναποτελεσματική».

dimpenews.com

Back to top button