Ελλάδα

Μnταράκnς: Μόvο οι Eλλnvες πεθαivουν από κoρωvαιo, δεν έxoυμε καvέvαv θάvατο σε (λαθρo)μεταvάστn…(Μnπως γιατi δεν τους μπoλιασατε;)

 

Λεvε, οτι καvεις λαθρoμεταvαστnς δεν πεθανε…

Δεν λενε ομως το γιατι…

Κατα την ταπεινη αποψη, αυτο συμβαινει, γιατι δεν μπολιαστηκαν….

«Δεν έχει πεθάνει κανείς από κορωνοϊό σε δομή φιλοξενίας μεταναστών», είπε χαρακτηριστικά ο Ν.Μηταράκης

Ο καθηγητής Νίκος Σύψας, ο οποίος είχε δηλώσει ότι οι παράνομοι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό γιατί είναι νέοι, θυμήθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, καθώς υποστήριξε ότι στις δομές φιλοξενίας δεν έχει πεθάνει κανείς από κορωνοϊό. 

Ο υπουργός ερωτηθείς για τα μέτρα που λαμβάνονται στις κλειστές δομές λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού, αναφέρθηκε στην εφαρμογή του σχεδίου «Αγνοδίκη» και σημείωσε ότι «προς ώρας δεν έχει υπάρξει απώλεια ανθρώπινης ζωής στις δομές φιλοξενίας μεταναστών παρά τον πληθυσμό που φιλοξενούν».

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός ισχύουν, τότε υπάρχουν πολλά ερωτήματα. 

Αρχικά να σημειώσουμε ότι είναι άγνωστο το πραγματικό ποσοστό εμβολιασμένων στις δομές φιλοξενίας παράνομων μεταναστών. Πριν λίγο καιρό ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, είχε πει ότι έχει εμβολιαστεί περίπου το 20%, όμως οι Γιατροί του Κόσμου τον «άδειασαν» και είπαν ότι έχει εμβολιαστεί μόλις το 2%. 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το ποσοστό εμβολιασμού είναι πάρα πολύ μικρότερο το αντίστοιχο των Ελλήνων. Παράλληλα στις συγκεκριμένες δομές οι συνθήκες υγιεινής και διαβίωσης δεν έχουν καμία σχέση με αυτές των Ελλήνων. 

Επίσης, οι παράνομοι μετανάστες που διαμένουν σε δομές δεν τηρούν τα μέτρα για τον Covid-19 (μάσκες κτλ.) ενώ μένουν κοντά ο ένας με τον άλλον. Φυσικά για τεστ… ούτε λόγος. 

Πώς γίνεται λοιπόν εκεί να μην υπάρχει ούτε ένας θάνατος και οι Έλληνες να πεθαίνουν καθημερινά από Covid-19; 

Τα ΜΜΕ φροντίζουν κάθε μέρα να μας ενημερώνουν για θανάτους νεαρών Ελλήνων με κορωνοϊό και στήνονται με κάμερες έξω από τα νοσοκομεία εάν υπάρξει κάποια είδηση πως κάποιος νεαρός νοσηλεύεται (εάν είναι ανεμβολίαστος βέβαια γιατί εάν είναι εμβολιασμένος δεν αναφέρεται καν η είδηση).

Οι αλλοδαποί έχουν άλλο DNA; Έχουν κάποια συγκεκριμένη ανοσία; 




πηγη

Back to top button