breaking newsΔιεθνή

Το Ισραήλ σε καταιγίδα

Φωτογραφία:  Για έναν διάσημο Ισραηλινό ραβίνο, ο Τραμπ θα χτίσει τον Τρίτο Ναό στην Ιερουσαλήμ! Η μακέτα του 3ου ναού

Όλες οι εμφανίσεις και η εκκωφαντική φασαρία του ισραηλινού πολέμου psyop που μεταφέρεται από τα ηχεία των δυτικών και παραδομένων αραβικών μέσων ενημέρωσης, έδιναν την εντύπωση ότι ο θρίαμβος του σιωνιστικού σχεδίου και η επίτευξη του Μεγάλου Ισραήλ θα προέκυπταν επιτέλους.

 Το είχαν προβλέψει εδώ και πολύ καιρό οι μεγάλοι καμπαλιστές, αλλά όλα έπρεπε να κλείσουν μετά από αιώνες υπόγειων προσπαθειών στο πλαίσιο ενός καλά προσδιορισμένου «χρονικού Παραθύρου».  Αλλά λίγο πριν κλείσει αυτό το παράθυρο, το έργο βρίσκεται σε πορεία κατάρρευσης.

Για να υλοποιηθεί το έργο, αυτό της κατασκευής του τρίτου ναού που θα συνέπιπτε με την πλήρη αρπαγή από το Κράτος του Ισραήλ μιας κατεστραμμένης και άδειας από κάθε εθνική προσδοκία Μέσης Ανατολής, έπρεπε η Δαμασκός να είχε πέσει κάτω από το ζυγό. 

Αλλά το θαύμα έλαβε χώρα και ξύπνησε η ιδιοφυΐα του 7.000 χρόνια παλιούσυριακού λαού  και άνοιξε τις πύλες του θάρρους και της εθνικής υπερηφάνειας, οι οποίες του επέτρεψαν να κερδίσει το πρώτο ασύμμετρο Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ιστορία, που του έγινε.

 Από σήμερα, τα συριακά στρατεύματα κλείνουν τα σύνορα με το Ισραήλ, αφού έδιωξαν τις τρομοκρατικές ορδές που πλαισίωνε το τελευταίο .

Αφού ούρλιαζαν κραυγές ψαραετών στην προσέγγιση του Αραβικού Συριακού Στρατού (ΑΣΣ) και των συμμάχων του, η ηρεμία επέστρεψε στο Τελ Αβίβ, επειδή η ρωσική Στρατιωτική Αστυνομία θα τοποθετηθεί κατά μήκος της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσα στο κατεχόμενο Γκολάν και την υπόλοιπη Συρία. 

Η προστασία αυτή δεν μπορεί παρά να είναι μόνο προσωρινή, διότι κάποτε θα πρέπει να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας και η Δαμασκός να ανακτήσει τα δικαιώματά της στα Υψώματα του Γκολάν, σύμφωνα με τη διεθνή νομιμότητα. 

Μέχρι να ολοκληρωθεί το υπομονετικό έργο εκείνου του φοβερού διαπραγματευτή που είναι ο Πούτιν, οι Σύροι και οι σύμμαχοί τους της Χεζμπολάχ και των Φρουρών της Επανάστασης του στρατηγού Σουλεϊμάνι, δεν θα τους πειράξουν οι ισραηλινοί φόβοι να πάρουν το χρόνο να ηρεμήσουν.

Οι ισραηλινοί ηγέτες δεν έχουν μόνο αυτό το πρόβλημα της κατάρρευσης του ασύμμετρου εργαλείου τους και της αναγέννησης από τις στάχτες του του συριακού Φοίνικα.

 Αλλά υπάρχει και το ξέσπασμα του ενστίκτου επιβίωσης μεταξύ των Παλαιστινίων και η αναγέννηση της ψυχής της Αντίστασης σε αυτούς. 

Για τους Ισραηλινούς στρατηγιστές, αυτή είναι η πιο ανησυχητική και η μεγαλύτερη μετάλλαξη για μελλοντικούς κινδύνους. Καθώς πίστευαν ότι επρόκειτο τελικά να θάψουν την παλαιστινιακή υπόθεση μέσω προσλήψεων των περισσότερων Παλαιστίνιων και Αράβων ηγετών.

Οι μελλοντικές γενιές Αράβων θα κάνουν γιορτή μαθαίνοντας ότι τάδε ηγέτης μιας μεγάλης αραβικής χώρας ήταν στην πραγματικότητα ένας εβραίο-μουσουλμάνος του οποίου η καριέρα διαχειρίστηκε από τη Μοσάντ για πενήντα χρόνια, μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων να συμπέσει με το «χρονικό Παράθυρο». 

Θα το απολαμβάνουν επίσης όταν θα μάθουν μέσω από τον αποχαρακτηρισμό των αρχείων και διαρροών των Wikileaks, ότι ο τάδε μονάρχης έχει ταλμουδιστές μητέρα και μητρικό παππού που γεννήθηκαν στο εξωτερικό και οι οποίοι έκαναν καριέρες σε μια μεγάλη υπηρεσία πληροφοριών. 

Αυτές οι γενιές θα μάθουν επίσης ότι πολλές δυναστείες έχουν στην πραγματικότητα ιουδαϊκές ρίζες τις οποίες οι Ισραηλινοί εθνολόγοι επισήμαναν και κατάφεραν να πείσουν τους εν λόγω  ενδιαφερόμενους  Άραβες ηγέτες και να τους κάνουν συνιστώσα μυστικών ταυτοτήτων.

Θα μου πείτε ότι είμαστε στη μέση μιας θεωρίας συνωμοσίων. 

Θα σας απαντήσω ότι, όταν κάποιος συχνάζει στους διαδρόμους του μυστικού πολέμου, ανακαλύπτει αναπόφευκτα ότι αυτή η μυστική ιστορία δεν είναι παρά μόνο συνωμοσίες. 

Αλλά το πιο σοβαρό στη καταιγίδα την οποία ζουν οι αξιωματούχοι και ο ισραηλινός λαός, είναι το τεράστιο κύμα αμφιβολίας για το μέλλον του σιωνιστικού σχεδίου, η οποία καλύπτει τη χώρα σιωπηλά και ύπουλα σαν ένα στρώμα εκρηκτικού αερίου. 

Και αυτό, τη στιγμή που ο Αναβάτης της Αποκάλυψης (δηλαδή ο Τραμπ) ο οποίος έπρεπε να εκπληρώσει την προφητεία που μετέφερε το «χρονικό Παράθυρο», βλέπει το αστέρι του να  χλομιάσει και να εκτροχιαστεί σιγά σιγά.

Μετάφραση από γαλλικά: Κριστιάν Ακκυριά

Le Dessous des Cartes

reseauinternational

http://infognomonpolitics.blogspot.

Back to top button