breaking newsΔιεθνή

Ο τ. Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένετ ομολογεί ότι ο Ζελένσκι είναι προστατευόμενος του Ισραήλ αφού παραδέχθηκε πως ζήτησε από Πούτιν να μην τον σκοτώσει κι αυτός το υποσχέθηκε!!! ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένετ αποκαλύπτει ότι ζήτησε από Πούτιν να μην σκοτώσει το Ζελένσκι κι ο Πούτιν υποσχέθηκε να μην τον σκοτώσει στη συνέχεια ο θρασύδειλος Ζελένσκι βγήκε από το καταφύγιο και δήλωσε ότι δεν φοβάται. Μπένετ:

«O Putin ανακοίνωσε αποναζιστικοποίηση που σημαίνει επίσης απομάκρυνση του Ζελένσκι. H ζωή ενός αρχηγού είναι πολύτιμη. Κι κατάλαβα ότι ο Ζελένσκι ήταν υπό απειλή. Αυτός ήταν σε καταφύγιο. Ρώτησα τον Πούτιν θα σκοτώσεις το Ζελένσκι; O Putin είπε δεν θα σκοτώσει το Ζελένσκι. Είπα στον Πούτιν. Πρέπει να καταλάβω ότι εσείς μου δίνετε το λόγο σας ότι δεν θα σκοτώσετε το Ζελένσκι. Ρώτησα τον Πούτιν: Θα σκοτώσεις τον Ζελένσκι; Επανέλαβε: Δεν πρόκειται να σκοτώσουμε τον Ζελένσκι. Είπα στο τηλέφωνο στο Ζελένσκι ότι o Πούτιν δεν θα τον σκοτώσει. Κι εκείνος ρώτησε είσαι 100% σίγουρος; Επανέλαβα 100% αυτός δεν θα το κάνει. 2 ώρες αργότερα ο Ζελένσκι πήγε στο γραφείο του και βιντεοσκόπησε τον εαυτό του εκεί με το τηλέφωνο να λέει: “Δεν φοβάμαι!”.

Ο τότε εν ενεργεία Πρωθυπουργός ζητάει από Πούτιν να μην σκοτώσει τον εβραϊκής καταγωγής Ζελένσκι κατ΄ουσίαν παραδέχεται ότι ο Ζελένσκι είναι προστατευόμενος του Ισραήλ!

Οι Times of Israel παραθέτουν τα λόγια του Μπένετ από συνέντευξη στο Channel 12.

dimpenews.com

Back to top button