breaking newsΕλλάδα

«Αποκαλούν fake news ένα συλλαλητήριο χιλιάδων ανθρώπων»

Επίθεση στον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Αυγή» Ανδρέα Πετρόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι τα πλάνα που μετέδωσε η Βεργίνα Τηλεόραση από το συλλαλητήριο του Σαββάτου για τη Μακεδονία είναι ψεύτικα…

…εξαπολύει μιλώντας στη «δημοκρατία» ο δημοσιογράφος του καναλιού και επικεφαλής της Επιτροπής για την Προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας και για την Προάσπιση της Ελληνικής Μειονότητας των Σκοπίων Στέργιος Καλόγηρος.

«Ο κ. Πετρόπουλος προφανώς εξυπηρετεί τα σχέδια της κυβέρνησης.
Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πως ό,τι δεν είναι αριστερό είναι φασιστικό. Eτσι βλέπουν τη δημοκρατία» σημειώνει ο κ. Καλόγηρος, ο οποίος υπογραμμίζει:

«Παρά τους αποκλεισμούς και τα εμπόδια των αστυνομικών Αρχών, ο κόσμος ήρθε στο συλλαλητήριο του Σαββάτου με οργή, αγανάκτηση και έκδηλη αποφασιστικότητα να προασπίσει με κάθε τρόπο την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Η άποψή μου είναι ότι στο συλλαλητήριο συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 100.000 πολίτες».

Σύμφωνα με τον κ. Καλόγηρο, «είναι προσβλητικό για τους Ελληνες πολίτες ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης, όπως είναι ο κ. Πετρόπουλος, λόγω της θέσης που έχει στην εφημερίδα “Αυγή”, η οποία αποτελεί κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, να αποκαλεί “fake news” ένα συλλαλητήριο χιλιάδων ανθρώπων».

Βεγγαλικά

Ο δημοσιογράφος της Βεργίνα Τηλεόραση κάνει ειδική αναφορά στα χημικά και τα δακρυγόνα, που δεν σταμάτησαν να ρίχνουν οι αστυνομικές δυνάμεις εναντίον των διαδηλωτών. «Είναι που ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργούσε τα ΜΑΤ και δεν θα χρησιμοποιούσε χημικά…

Προφανώς πέρασαν τα χημικά για… βεγγαλικά και τα έριχναν χωρίς σταματημό για να γιορτάσουμε την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια» λέει σκωπτικά ο κ. Καλόγηρος, ο οποίος υπογραμμίζει ότι ο αριθμός των χημικών, το βράδυ του Σαββάτου, ήταν ασύλληπτος.

«Είδα με τα μάτια μου μάνες με παιδιά στα καροτσάκια να τρέχουν για να προστατευτούν. Είδα παιδιά να κλαίνε. Είδα ηλικιωμένους να έχουν πανικοβληθεί και να λιποθυμούν. Αγανακτώ με την κυβέρνηση και λυπάμαι για την πολιτική που ασκεί» υπογραμμίζει, ενώ καταλήγοντας επισημαίνει ότι ο αγώνας για την προάσπιση της Μακεδονίας δεν σταματά.

«Πέραν των συλλαλητηρίων, θα πρέπει να οργανωθούμε και σε άλλα επίπεδα. Το βασικότερο είναι ότι στον ελληνικό λαό υπάρχει ένας τεράστιος πυρήνας, διαθέσιμος να προασπίσει ανά πάσα ώρα και στιγμή την πατρίδα».

dimokratianews.gr

Back to top button