breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Στο βιβλίο ”Morals and Dogma” του Albert Pike o μύστης του Ελευθεροτεκτονισμού παραδέχεται ότι οι υψηλόβαθμοι μασόνοι λατρεύουν τον Λούσιφερ και ότι η μασονική όπως την αποκαλεί θρησκεία σε αυτό το επίπεδο είναι Λουσιφεριανή. ΒΙΝΤΕΟ

αυτό τον γνώμονα-τρίγωνο κάπου τον έχω ξαναδεί τον βλέπω όλο και πιο συχνά στο ίδιο σημείο

Στο βιβλίο ”Morals and Dogma” του Albert Pike 1871 o μύστης του Ελευθεροτεκτονισμού παραδέχεται ότι οι υψηλόβαθμοι μασόνοι λατρεύουν τον Λούσιφερ και ότι η μασονική όπως την αποκαλεί θρησκεία σε αυτό το επίπεδο είναι Λουσιφεριανή.

”Υψηλά μυημένος Αμερικανός palladist (σατανιστής) γεννημένος στη Βοστώνη το 1809 ο Άλμπερτ Πάικ κάνει αυτή την εύγλωττη αποκάλυψη προς το τέλος του 19ου αιώνα.” Λατρεύουμε ένα Θεό αλλά αυτός είναι ο Θεός που τον λατρεύουμε χωρίς δεισιδαιμονία. Σε εσάς Κυρίαρχοι Μεγάλοι Γενικοί Επιθεωρητές (33ος) και το λέμε για να το επαναλάβετε στους Αδερφούς του (32ου), 31ου και 30ου βαθμού και όχι σε Αδερφούς κατώτερων βαθμών: η μασονική θρησκεία οφείλει να διατηρηθεί για όλους εμάς μυημένους και υψηλόβαθμους μέσα στην καθαρότητα της Λουσιφεριανής αρχής.

Είναι αποσπάσματα μιας παλιάς αλληλογραφίας του Albert Pike κι αυτά τα γραπτά αποδεικνύουν 2 σημαντικά πράγματα. Οι οδηγίες δόθηκαν αποκλειστικά στους υψηλόβαθμους μασόνους ( ξεκινώντας από τον 30ο βαθμό και όχι στους χαμηλόβαθμους. Το δεύτερο σημείο μας αναφέρει πως αυτοί οι υψηλά μυημένοι λατρεύουν ένα Θεό που δεν είναι άλλος από το Λούσιφερ που φέρει το φως (σσ της γνώσης). Επομένως οι υψηλόβαθμοι ελευθεροτέκτονες είναι επομένως μέσα στη λατρεία του Λούσιφερ σύμφωνα με τον Pike..

Ο Άλμπερτ Πάικ Αμερικανός συγγραφέας, νομικός και στρατηγός του στρατού των Συνομοσπονδιακών Πολιτειών υπηρέτησε ως συνεργάτης δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Αρκάνσας..

Ο ελευθεροτεκτονισμός έχει απλώσει τα πλοκάμια του ως και στην Αφρική όπου οι περισσότεροι πολιτικοί τους ηγέτες είναι μυημένοι όπως εδώ ο Αλί-Μπεν Μπονγκό Οντιμπά που είναι πρόεδρος της Γκαμπόν.

Ο Omar Bongo, ο αρχηγός του κράτους της Γκαμπόν, μυήθηκε στη Γαλλία, στο Angoulême. Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα La Charente Libre.

Ήταν στις 9 Οκτωβρίου 1965 που έγινε δεκτός για να «δει το φως» σε ένα οίκημα του Μεγάλου Ανατολικού της Γαλλίας στο ναό στην Place Jean Faure στην Ανγκουλέμ. Σήμερα υπάρχει στη Γκαμπόν η Μεγάλη Στοά της Γκαμπόν, στην τροχιά του GNLF, η Συμβολική Μεγάλη Στοά της Γκαμπόν, στο κίνημα της Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας και επίσης μια Μεγάλη Ισημερινή Ιεροτελεστία της Γκαμπόν (GRE), σύντηξη στοών το GODF και το GLDF πριν την Ανεξαρτησία. και οι αποικίες ακολουθούν τη μοίρα της κηδεμονίας-ηγεμονίας…

Η διαπλοκή της μασονικής θρησκείας με την πολιτική είναι εμφανής… φως στη στοά .. φως στο τούνελ

dimpenews.com

Back to top button