Διεθνή

Ανατροπή! Στη Γαλλία λήγει Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης και μέτρο για πιστοποιητικό εμβολιασμού covid19! Η κυβέρνηση απέκλεισε το πιστοποιητικό εμβολιασμού/pass vaccinal από το νέο νομοσχέδιο για την Υγεία που καταθέτει στη Βουλή!! ΒΙΝΤΕΟ

Ανατροπή. Στη Γαλλία λήγει Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης και μέτρο για πιστοποιητικό εμβολιασμού covid19! Η κυβέρνηση απέκλεισε το πιστοποιητικό εμβολιασμού/pass vaccinal από το νέο νομοσχέδιο για την Υγεία που καταθέτει στη Βουλή. Αυτό επιβεβαίωσε η πρόεδρος της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης Yaël Braun-Pivet στο plateau της εκπομπής “Dimanche en politique”.αναφέρει το franceinfo!!

Τα φώτα της επιδημίας Covid-19 ανάβουν ξανά κόκκινο στη Γαλλία, με 125.000 θετικά κρούσματα να καταγράφονται το Σάββατο 2 Ιουλίου, αυξημένα κατά 57,8% σε διάστημα επτά ημερών. Αυξάνεται και η πίεση στα νοσοκομεία, με αύξηση 18% των νοσηλειών την τελευταία εβδομάδα. Ωστόσο, η κυβέρνηση δεν θέλει να θέσει σε εφαρμογή το υγειονομικό πάσο. Αυτό επιβεβαιώθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου από την Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης, Yaël Braun-Pivet, στο France 3.

«Αυτό δεν προβλέπεται στο κείμενο του νόμου που θα κατατεθεί στη Βουλή αυτή την εβδομάδα», δήλωσε στο πλατό της εκπομπής «Κυριακής στην πολιτική».

Για να αναχαιτιστεί το τρέχον ξέσπασμα επιδημίας, η εκτελεστική εξουσία εξακολουθεί να διαθέτει το οπλοστάσιο των μέτρων που προβλέπει το καθεστώς για την έξοδο από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης υγείας. Το τελευταίο όμως λήγει επίσημα στις 31 Ιουλίου.

Ανατροπή στη Γαλλία στα εμβολιακά πράγματα! Η παράταση του pass vaccinal-πιστοποιητικού εμβολιασμού δεν εμφανίζεται στο νέο νομοσχέδιο για την υγεία που θα κατατεθεί στη Γαλλική Βουλή-Εθνοσυνέλευση. Ως εκ τούτου, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία και το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα λήξουν επίσημα στις 31 Ιουλίου.Kαι πέραν αυτού ουδέν….

dimpenews.com

Back to top button