breaking newsΕλλάδα

Το «Βόρεια» εξαφανίστηκε ήδη και ο Κοτζιάς κάνει πως δεν καταλαβαίνει

Η Σύνοδος της (σχισματικής) «Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας» και το ενδεχόμενο να συγκληθεί από τον ΟΗΕ Πενταμερής Διάσκεψη για το Κυπριακό

 

Δραγασάκης: «Έχουμε επιχειρήματα ότι η περικοπή των συντάξεων, δεν θα κάνει καλό, θα κάνει κακό». Ιδιοφυές… Και γιατί σύντροφε ψηφίσατε το νόμο για την περικοπή; Όταν αποφασίσατε την περικοπή, την θεωρήσατε ωφέλιμη ή αναγκαία. Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές, καταλάβατε ότι «θα κάνει κακό»;

Μα, τι σπουδαίο “ηθικό πλεονέκτημα” είναι αυτό που έχετε;

Η Σύνοδος της (σχισματικής) “Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας” χαρακτηρίζει ως αντι-κρατική την πολιτική του πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ, και υπερασπίζεται το συνταγματικό όνομα του κράτους. Η Σύνοδος απευθύνει έκκληση προς τους κρατικούς θεσμούς να προστατεύσουν το Σύνταγμα της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”, το συνταγματικό όνομα, την ταυτότητα, τη γλώσσα και τον ενιαίο χαρακτήρα του κράτους.

Και ποιος σας είπε, βρε παιδιά, ότι δεν προστατεύεται το όνομα Μακεδονία για τους Σλάβους; Το προστάτευσε ο Κοτζιάς. Επειδή μπήκε μπροστά και το Βόρεια; Σιγά το πρόβλημα.

Το Βόρεια εξαφανίστηκε ήδη και ο Κοτζιάς κάνει πως δεν καταλαβαίνει [Ή μήπως πράγματι δεν καταλαβαίνει… Λές;]

Και η Βρετανία στο παιχνίδι με το δημοψήφισμα.

Η εταιρεία στρατηγικής επικοινωνιών από το Μπέλφαστ, “Στρατάτζεμ Ιντερνέσνιλ”, θα βοηθήσει την κυβέρνηση των Σκοπίων στην εκστρατεία της με στόχο την επιτυχία του δημοψηφίσματος, και θα πληρωθεί από το Λονδίνο.

Θα εφαρμοστεί, λένε, επιτυχημένη δημόσια επικοινωνία με τους πολίτες, με βάση τις αρχές της αντικειμενικότητας, της διαφάνειας και του ορθολογισμού. Είναι η ίδια εταιρεία που προωθούσε το “ναι” στο δημοψήφισμα της Κύπρου., και δοκιμάσαμε την… αντικειμενικότητα, όταν μας έλεγαν πώς θα υποστούμε δεινά αν δεν ψηφιστεί το Σχέδιο Ανάν.

Αν έχει την ίδια “επιτυχία” που είχε στην Κύπρο, και στα Σκόπια, να ετοιμαζόμαστε για νέα Συμφωνία.

Προσέξτε μη εκτελεστεί πάλι και αυτό το έγκλημα. Υπάρχει ενδεχόμενο να συγκαλέσει ο ΟΗΕ Πενταμερή Διάσκεψη για το Κυπριακό.

Με ηγέτες κρατών, και με παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδος και του προέδρου της Τουρκίας. Η βρομιά, που συγκάλυψαν πέρσι στην Ελβετία, είναι απλή.

Θα υπάρχουν τέσσερις ηγέτες κρατών -Κύπρου και των τριών εγγυητριών δυνάμεων- και πέμπτος ο Ακιντζί των Τ/κ. Είναι αρχηγός κράτους; Αναγνωρίσαμε ύπαρξη Τ/κ κράτους και θα τον δεχθούμε ως αρχηγό;

Όχι, μας είπαν, παραπλανώντας με δικολαβίες τον λαό. Θα παρευρίσκονται τρεις ηγέτες των εγγυητριών δυνάμεων, και δύο εκπρόσωποι κοινοτήτων, Ε/κ και Τ/κ. Αν είναι έτσι, και επειδή η διάσκεψη γίνεται για το Κυπριακό, που είναι ο ηγέτης της Κύπρου. Διάσκεψη για την Κύπρο, χωρίς την Κύπρο; [αφού ο Αναστασιάδης θα είναι εκπρόσωπος μιας κοινότητας].

Αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Η Κύπρος είναι στην Ε.Ε. και η όποια απόφαση θα επηρεάζει όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Η Τουρκία δηλαδή, θα μπει από παράθυρο στην Ε.Ε., η οποία δεν θα έχει λόγο στην Συμφωνία, αν είναι αντίθετη με τα συμφέροντά της;

Και ακόμη… Η Διάσκεψη γίνεται με την διαμεσολάβηση του ΟΗΕ κατ’ εντολή του Συμβουλίου Ασφαλείας. Πού είναι ο ΟΗΕ στην Διάσκεψη;

Πολλά του είπαν του Τραμπ, αλλ’ αυτό δεν θα το αντέξει. Η χυμώδης πορνοστάρ αφηγείται ότι στη μοναδική ερωτική βραδιά που ισχυρίζεται ότι είχε με τον Πρόεδρο, αυτός διεκπεραίωσε το… καθήκον του με συνοπτικές διαδικασίες: μέσα σε δύο λεπτά. Η σεξουαλική “αποκαθήλωση” του Αμερικανού προέδρου. Η πτώση ενός ανδρικού ειδώλου.

 

Καλλισθένης εν δήμω

Voria

Back to top button