breaking newsΕλλάδα

Αλβανικά ΜΜΕ: Νεκρός φέρεται να είναι ο ομογενής που ύψωσε ελληνική σημαία σε στρατιωτικό νεκροταφείο Ελλήνων πεσόντων

. Το ανθρωποκυνηγητό στα βουνά ..(φωτο και βίντεο)

 

Σύμφωνα με το syri.net ο ομογενής «εξτρεμιστής» όπως τον χαρακτηρίζει, είναι νεκρός.

 

Μάλιστα τα τοπικά μέσα δημοσιεύουν αναρτήσεις από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου σε πρόσφατη ανάρτησή του έγραφε. «Τσίπρας και Ράμα κάνουν σχέδια χωρίς το Νοικοκύρη….. Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι, Η σκληροπυρηνική Νεολαία τής Βορείου Ηπείρου δεν θα μήνη θεατής. Καλούνται όλοι Έλληνες τής Βορείου Ηπείρου 28η Οκτωβρίου να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».

 

Νεκρός φέρεται να είναι ο άνδρας που ύψωσε την ελληνική σημαία σε στρατιωτικό νεκροταφεία των Ελλήνων πεσόντων.

Όπως αναφέρουν αλβανικά ΜΜΕ,

ο ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων, ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ωστόσο, η αλβανική αστυνομία έσπευσε να κατεβάσει την ελληνική σημαία λίγο αργότερα. Τότε, σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ ο ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ κατά ανδρών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων (RENEA).

Από τα πυρά του δεν τραυματίστηκαν αστυνομικοί, αλλά τοπικά ΜΜΕ ανήρτησαν φωτογραφίες με σημάδια στα περιπολικά από τις σφαίρες του καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Himara.gr, το περιστατικό συνέβη στις 10 το πρωί, όταν ο 35χρονος Βορειοηπειρώτης από τους Βουλιαράτες πυροβόλησε στον αέρα ενώπιον αστυνομικών προσπαθώντας να τους εμποδίσει να κατεβάσουν την ελληνική σημαία που βρισκόταν σε περίοπτη θέση στην περιοχή.

Στην συνέχεια διέφυγε στην ορεινή περιοχή για να αποφύγει την σύλληψη. Οι αστυνομικές δυνάμεις του Αργυροκάστρου ζήτησαν την συνδρομή των αλβανικών ειδικών δυνάμεων «Rinea» και στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο που έσπευσε στην περιοχή από τα Τίρανα.

Το syri.net αναφέρει ότι ο ομογενής «εξτρεμιστής» όπως τον χαρακτηρίζει, ο οποίος ονομάζεται Κωνσταντίνος Κατσίφας (Kostandinos Kaçifa) και είναι 35 ετών φέρεται να είναι νεκρός.

Ο φερόμενος ως δράστης στο προφίλ του στο facebook έχει αναρτήσει πολλά μηνύματα με τα οποία «καλεί σε αντίσταση τους Ελληνες στη νότια Αλβανία την οποία αναφέρει ως βόρεια ήπειρο» επισημαίνει το Syri.net. Σε άλλο μήνυμά του ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έγραψε ότι «Ράμα και Τσίπρας κάνουν σχέδια χωρίς τον ξενοδόχο. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι ότι οι νέοι της Ηπείρου δεν θα παραμείνουν θεατές.

Το Βουλιαράτι (αλβανικά: Bularat) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Άνω Δρόπολης στη Βόρειο Ήπειρο, στη νότια Αλβανία. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 350 μέτρων, απέχει 6 χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και υπάγεται στο νομό Αργυροκάστρου.

Το Βουλιαράτι (αλβανικά: Bularat) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Άνω Δρόπολης στη Βόρειο Ήπειρο, στη νότια Αλβανία. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 350 μέτρων, απέχει 6 χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και υπάγεται στο νομό Αργυροκάστρου. …

http://www.mixanitouxronou.gr

Back to top button