Διεθνή

Ο ηθοποιός Ζελένσκι κάνει πρόβα Αντίχριστου. Kαι ο Νετανιάχου ”προετοιμασία του θρόνου” δια κατοχής Ιερουσαλήμ. Έβγαλε χάρτη Νέας Μέσης Ανατολής στον ΟΗΕ με Ν Λίβανο, Παλαιστίνη σε Ισραήλ!

Ο ηθοποιός Ζελένσκι κάνουν πρόβα το Αντίχριστου. Να δουν αν τα έθνη είναι έτοιμα να προσκυνήσουν. Και με Νετανιάχου κάνουν ”προετοιμασία του θρόνου” μέσω κατοχής Ιερουσαλήμ και περιχώρων. Ο Μπίμπι έβγαλε χάρτη Νέας Μέσης Ανατολής στον ΟΗΕ που δείχνει ότι το Ισραήλ κατέχει Ν Λίβανο, Παλαιστίνη!

Το τρέχουν σε 2 άξονες από τη μια εξοικειώνουν παγκόσμια κοινότητα με την αντίληψη ότι έρχεται ένας που θα τον προσκυνήσει όλη η υφήλιος. Toν προβάρει ο Ζελένσκι. Από την άλλη καθαρίζουν το έδαφος στην Ιερουσαλήμ με συνεχή επεκτατισμό κι εποικισμό για να τον θρονιάσουν. Εκεί το σχέδιο είναι η προετοιμασία του θρόνου προλειαίνουν το έδαφος.. Αυτό είναι το μέγα project.

Οι εξελίξεις είναι πιο ραγδαίες από το αναμενόμενο.

Ο Ζελένσκι αφού τον προσκύνησαν στον ΟΗΕ πήγε και σε Κοινοβούλιο Καναδά για προσκύνημα.. Οι περιοδείες του συνεχίζονται. Δεν έχει αφήσει κοινοβούλιο για κοινοβούλιο και χώρα για χώρα.. Είναι ο ”ερχόμενος” και παράλληλα ο περιπλανώμενος Ιουδαίος..

Ο Νετανιάχου μέσα στον ΟΗΕ κατά τη Γενική του Συνέλευσή έβγαλε χάρτη που αντιπροσωπεύει σύμφωνα με αυτόν τη “Nέα Μέση Ανατολή” όπου Παλαιστίνη και Νότιος Λίβανος είναι εσνωματωμένα στο Ισραήλ. Το Ισραήλ., μόνο το Ισραήλ μπορεί να έχει Μεγάλη Ιδέα και να την παρουσιάζει en face από το βήμα των Ηνωμένων Εθνών.

Σε αυτό το πλάνο δεν χωράει ο χριστιανισμός. Ο κόσμος δεν χωράει και Χριστό και σωσία του. Γι αυτό και ξηλώνουν ως και την ηθική του και κάθε του αποτύπωμα..Τελευταίο τους συγχρονισμένο χτύπημα ήταν αυτό κατά Αρμενίας..Ισραήλ με Τουρκία ήταν οι βασικοί σύμμαχοι του Αζερμπαϊτζάν..

O σιωνιστικός μεσσιανισμός στα φόρτε του..περιμένουν διακαώς τον ”Μεσσία”….Ο ηθοποιός Ζελένσκι κάνει πρόβα Αντίχριστου. Kαι ο Νετανιάχου ”προετοιμασία του θρόνου” δια κατοχής Ιερουσαλήμ. Έβγαλε χάρτη Νέας Μέσης Ανατολής στον ΟΗΕ με Ν Λίβανο, Παλαιστίνη σε Ισραήλ!

dimpenews.com

Back to top button