breaking newsΜετεωροτρόμος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άγριο ξύλο στην ΕΜΥ για το όνομα της επόμενης βροχής!

Μέλη της επιτροπής ονοματοδοσίας διαφώνησαν για το ποιος είχε σειρά να γίνει νονός

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα

Μέλη της επιτροπής ονοματοδοσίας διαφώνησαν για το ποιος είχε σειρά να γίνει νονός

Σκηνές  που θύμιζαν τον τυφώνα «Ζορμπά» διαδραματίστηκαν νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στο Ελληνικό. Αιτία το όνομα που θα έπρεπε να δοθεί στο επόμενο καιρικό φαινόμενο, και συγκεκριμένα σε ένα απογευματινό ψιλόβροχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο προεδρεύων της ΕΟΒ (Επιτροπής Ονοματοδοσίας Βροχών είχε ενστάσεις για το όνομα που προτάθηκε καθώς, όπως δήλωσε, το όνομα «Σούλα» αποτελεί υποκοριστικό – και μάλιστα του συρμού και κατά συνέπεια δεν αρμόζει στο κύρος της υπηρεσίας.

Άμεση ήταν η αντίδραση το μετεωρολόγου που πρότεινε το συγκεκριμένο όνομα, ο οποίος αφού θύμισε πως ήταν η σειρά του κατηγόρησε τα υπόλοιπα μέλη «ότι έχουν καταπιεί μπαστούνι» και θέλησε να το επιβάλει ξεκινώντας να πληκτρολογεί την ανακοίνωση στον υπολογιστή.

Τότε μπήκαν στη διαμάχη και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής: ένας τράβηξε την πρίζα του PC διακόπτοντας μεταξύ άλλων τα δελτία καιρού για τους ναυτικούς, η γραμματέας επιτέθηκε στον πρόεδρο κατηγορώντας τον για ελιτισμό, ενώ μια σύμβουλος χτύπησε με το παπούτσι της τον μετεωρολόγο που έθεσε το θέμα κατηγορώντας τον ότι θέλει να βγάλει την βροχή Σούλα, επειδή «ζαχαρώνει» μια σερβιτόρα με το ίδιο όνομα στο καφενείο του κτιρίου!

Η σύρραξη δεν άργησε να γενικευθεί, με τους μετεωρολόγους να ζητούν ο καθένας για τους δικούς του λόγους και ένα διαφορετικό  όνομα. Κάποιος ήθελε να του δώσουν το όνομα των γονιών του, ένας άλλος πρότεινε τα διπλά ονόματα ενώ ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι έχει σημείωμα από τον υπουργό.

Η σύρραξη ολοκληρώθηκε με δύο μετεωρολόγους να διακομίζονται σε κοντινά νοσοκομεία με ελαφριά τραύματα ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα πώς θα ονομαστούν οι ψιχάλες που αναμένεται να πέσουν την Πέμπτη το πρωί.

Τέλος, τα γεγονότα προβλημάτισαν ιδιαίτερα το αρμόδιο υπουργείο που πρότεινε για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι να αρχίσουν να ονοματοδοτούνται και οι ηλιοφάνειες.


.athensvoice.gr

Back to top button