breaking newsΕλλάδα

Στη Θεσσαλονίκη θα διαδηλώσουν ενάντια στις αστυνομικές επιχειρήσεις στον Έβρο…!!

Πριν από έναν χρόνο η Τουρκία οδήγησε χιλιάδες μετανάστες στα ελληνοτουρκικά σύνορα θέλοντας να εκβιάσει την Ευρώπη. Η Ελλάδα και συγκεκριμένα ο Ελληνικός Στρατός και η Ελληνική Αστυνομία κλήθηκαν να κρατήσουν απαραβίαστα τα σύνορα της χώρας μας.

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τα γεγονότα εκείνα η Συνέλευση Stop War On Migrants καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 17:00, στο μνημείο της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη

Μερικά από τα μηνύματα των διοργανωτών της εκδήλωσης είναι: «Χαρτιά σε όλους», «ανοιχτά σύνορα», «να τελειώσουμε για πάντα με τους εθνικισμούς».

«Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που χιλιάδες μετανάστες που προσέγγισαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στον Έβρο και τα νησιά, προκειμένου να περάσουν στην ελληνική επικράτεια, αποτέλεσαν την αφορμή για την πραγματοποίηση μιας από τις εντονότερες, βιαιότερες και εντατικότερες πολεμικές επιχειρήσεις του ελληνικού κράτους, των μηχανισμών του και όσων παραστρατιωτικών, ένοπλων, φασιστικών ομάδων αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να συνδράμουν στην εθνική, δολοφονική ομοψυχία» σημειώνουν μεταξύ άλλων στο κάλεσμά τους τα μέλη της Συνέλευσης.

Πηγή: thestival.gr

 

Back to top button