breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Δισεκατομμύρια βόλια ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ παγκοσμίως»!!! «Σεισμός» στο Ευρωκοινοβούλιο

 

«Βρισκόμαστε μάρτυρες του καψίματος δισεκατομμυρίων δόσεων των λεγόμενων εμVολίων σε όλο τον κόσμο που κανείς δεν θέλει πια», είπε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και συνέχισε:

«Δισεκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα των φορολογουμένων καίγονται και κανείς δεν ρώτησε τίποτα τους πολίτες όταν αγοράστηκαν αυτά τα εμβόλια. Κανείς δεν ζήτησε άδεια, ούτε εμείς οι εκπρόσωποι που εκλεχθήκαμε από τους πολίτες για να προστατεύσουμε την υγεία και την περιουσία τους».

«Θα ήταν καλύτερα να κάψουμε αμέσως όλα τα εμβόλια και να σώσουμε πολλές ζωές και την υγεία των πολιτών», τόνισε ο Κολάκουσιτς και υπογράμμισε:

«Η αγορά 4,6 δισεκατομμυρίων δόσεων για 360 εκατομμύρια ενήλικες πολίτες της ΕΕ πραγματοποιήθηκε σε πλήρη αφάνεια και μυστικότητα γεμάτη κρυφά μηνύματα τηλεφώνων που υποδηλώνουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρόκειται για ένα συμβόλαιο ύψους 71 δισ. ευρώ, το οποίο συνήφθη με κλειστά μάτια μεταξύ της Von der Leyen και του Bourla, του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, και η Pfizer, όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει ήδη καταδικαστεί στις ΗΠΑ για διαφθορά».

Δείτε το βίντεο:

 

el.gr

photo intime

Back to top button