breaking newsΕλλάδα

Απίστευτες εικόνες για δεύτερη φορά από μετανάστες στην Ορεστιάδα – Δεν αφήνουν κανέναν να περάσει – Εμποδίζουν και στρατιώτες!

Ο Ερντογάν φαίνεται ότι άνοιξε τη… στρόφιγγα με σκοπό να ανοίξει άλλο ένα μέτωπο μετά το Αιγαίο, αυτό του Έβρου.

Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον υβριδικό πόλεμο που της έχει κηρύξει η Τουρκία.

 

Το καθεστώς Ερντογάν επιχειρεί μ’ αυτό τον υβριδικό πόλεμο, να προκαλέσει στην Ελλάδα, αποσταθεροποίηση και να πλήξει την ψυχολογία των πολιτών.

Oι εικόνες με τους μετανάστες να κλείνουν δρόμους και τα τσαντίρια στην Θεσσαλονίκη που είδαμε προ ημερών, δείχνει πως το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει τίποτα.

Απίστευτες εικόνες για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου στην περιοχή της Ορεστιάδας.

Δεκάδες λαθρομετανάστες που πέρασαν τις προηγούμενες ώρες τον ποταμό Έβρο, έκλεισαν τον δρόμο στον κόμβο της Καβύλης και δεν αφήνουν κανέναν να περάσει.

Στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αγανακτισμένοι οδηγοί, ανάμεσα τους και στρατιωτικοί που πηγαίνουν στις μονάδες της περιοχής, αναγκάζονται να πηγαίνουν από τον παράδρομο, αφού οι λαθρομετανάστες έχουν καθίσει στο οδόστρωμα και οι αστυνομικοί απλά παρακολουθούν την κατάσταση, όπως αναφέρει το evrosnews.gr

Να θυμίσουμε ότι πριν δυο περίπου εβδομάδες, αρχές Οκτώβρη, έγινε και πάλι τοι ίδιο νωρίς το πρωί στον κόμβο της Καβύλης στην Ορεστιάδα, όταν τότε 150 άτομα τα οποία είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα απέκλεισαν την εθνική οδό, δημιουργώντας φράχτη με τα σώματά τους.

Το απίστευτο περιστατικό γι δεύτερη φορά σε τέτοια έκταση στον Έβρο, δείχνει ότι δυστυχώς η κατάσταση τείνει να γίνει καθεστώς.

 

pentapostagma.gr

Back to top button