breaking newsΕλλάδα

Προσβολή νεκρού από δημοσιογράφο του ΑΠΕ: «Φασίστας και στρατόκ@λος ο Κατσίφας» – Να παρέμβει άμεσα η δικαιοσύνη

 

Το ακόλουθο post που θα σας παρουσιάσουμε δεν το έγραψε Αλβανός δημοσιογράφος, ούτε Κοσοβάρος, αλλά ούτε και Τούρκος!

 

Το έγραψε Ελληνας(;) δημοσιογράφος, όπου μάλιστα τον πληρώνουμε όλοι κάθε ημέρα από την τσέπη μας. Συντάκτης του ΑΠΕ προκαλεί τον Ελληνισμό και την μνήμη του σύγχρονου εθνομάρτυρα.

Πολλές μάλιστα αντι-φασιστικές σελίδες, (έτσι βαπτίζονται οι κόκκινοι φασίστες που μισούν τον Ελληνισμό) αναπαράγουν στο facebook το συγκεκριμένο post.

Συγκεκριμένα γράφει ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ:

Ελληνας φασίστας στρατοκαυλος ανέβασε ελληνική σημαία σε χωριό στην Αλβανία και εν συνεχεία πυροβολούσε με καλασνικοφ τους Αλβανούς μπάτσους. Πρώτα αυτούς που πήγαν να κατεβάσουν τη σημαία, μετά αυτούς που πήγαν να τον συλλάβουν. Τελικά τον σκότωσαν. Αν το περιστατικό είχε γίνει στις ΗΠΑ, τα ελληνικά ΜΜΕ θα μιλούσαν για εξουδετέρωση επικίνδυνου ένοπλου ακροδεξιού. Αν, χειρότερα, είχε κάνει τα ίδια Τούρκος στη Δ. Θράκη, θα μιλούσαν για τρομοκράτη και πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών της Άγκυρας. Τώρα, ωστόσο, στην περίπτωση της Αλβανίας ζητούν μαζί με την ελληνική κυβέρνηση εξηγήσεις για το συμβάν από τις αλβανικές αρχές.

Δείτε τα σχετικά post:

Ο δημοσιογράφος λοιπόν αποκαλεί τον Κατσίφα φασίστα και τα βάζει με τα ΜΜΕ για την αντιμετώπιση της υπόθεσης!

Θα παρέμβει η δικαιοσύνη; Πρόκειται για προσβολή νεκρού. Θα πρέπει αυτός ο κύριος να αποπεμφθεί από το ΑΠΕ και να ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες.

Δεν είναι όπως φαίνεται τυχαία τα χτυπήματα κατά του ήρωα. Ορισμένα ΜΜΕ θέλουν να σπιλώσουν την μνήμη του Κ. Κατσίφα, καθώς κατάφερε κάτι που πολλοί είχαν ξεχάσει, να μπει στην καθημερινότητά μας το ζήτημα της Β. Ηπείρου. Αυτό ενοχλεί και μάλιστα πολλούς.

 

Back to top button