breaking newsκοινωνία

Τα «άκουσε» η Γεροβασίλη από τους αστυνομικούς: «Ντροπή σου, έχεις μούτρα και εμφανίζεσαι» – «Είσαι ανίκανη» – Βίντεο

 

Τα άκουσε η Όλγα Γεροβασίλη στο ΑΤ Ομόνοιας. Η υπουργός Δημόσιας Τάξης έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών. Συγκεντρωμένοι γιούχαραν την κυρία Γεροβασίλη, φωνάζοντάς της «Ντροπή σας, έχετε μούτρα και εμφανίζεστε».

Με πανό το οποίο γράφει «Οι αστυνομικοί στο απόσπασμα», διαμαρτύρονται χαρακτηρίζοντας την επίθεση «δολοφονική» και τονίζοντας ότι η πολιτεία θα πρέπει να λάβει μέτρα για αυτές τις επικίνδυνες καταστάσεις.

Δείτε βίντεο:

Οργή, αντιδράσεις και αγανάκτηση από την επίθεση με «βροχή» από βόμβες μολότοφ στο Α.Τ. Ομονοίας, το βράδυ της Δευτέρας (15.10.2018), κατά την οποία τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί. «Θα σας σκοτώσουμε! Σήμερα θα πεθάνετε» φώναζαν, σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες την ώρα που έκαναν την επίθεση με τις μολότοφ το βράδυ της Δευτέρας στη Βερανζέρου.

Όλα έγιναν περίπου στις 21:00 το βράδυ, με τους δράστες (περίπου 50 κουκουλοφόροι) να βάζουν πρώτα στο στόχαστρό τους την αστυνομική κλούβα που προοριζόταν για τις πεζές περιπολίες στο πλαίσιο του σχεδίου «Περσέας». Κατάφεραν έτσι να διαλύσουν την… πρεμιέρα του πριν καλά καλά αυτή γίνει.

Οι έρευνες προσανατολίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σε συγκεκριμένη ομάδα, η οποία κάνει τα επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων κάθε… Σαββατοκύριακο.

Στο επίκεντρο των ερευνών θα βρεθούν και τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Από τα πλάνα αυτά, ακολουθώντας τη διαδρομή που έκαναν οι δράστες τόσο για να φτάσουν στο Α.Τ. Ομονοίας όσο και για να φύγουν από εκεί μετά την επίθεση, θέλουν οι αστυνομικοί να επιχειρήσουν να ταυτοποιήσουν κάποιο από τα μέλη της ομάδας των κουκουλοφόρων.

Στο μεταξύ, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών διοργανώνει αυτή την ώρα παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα ενώ σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook μιλά για δολοφονική επίθεση με δράστες τους «γνωστούς και χαϊδεμένους».

Στην ανάρτησή της αναφέρει:

«Ακόμα μια δολοφονική επίθεση από τους «γνωστούς και χαϊδεμένους» εναντίον συναδέλφων μας. Αλήθεια ποιος αγωνιστικός λόγος υποκίνησε αυτήν την ενέργεια; Η Ένωσή μας έχει καταγγείλει από καιρό την αποδόμηση υπημερεσιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα. Η Ηγεσία απαντά με τη σύσταση πεζών περιπολιών τη χρησιμότητα των οποίων έχουμε από καιρό καταγγείλει. Δυστυχώς όμως οι συνάδελφοι της ανωτέρω υπηρεσίας δέχθηκαν το μένος των μπαχαλάκηδων και αλήθεια περιμένουμε να μας πουν οι ιθύνοντες με ποιον εξοπλισμό περίμεναν να τους αντιμετωπίσουν. H Ένωση Αθηνών αύριο 16 Οκτωβρίου & ώρα 11:45 θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας όπου οι συνάδελφοί μας δέχθηκαν δολοφονική επίθεση. Ήταν η πρώτη «επιτυχημένη» μέρα της εμφανούς αστυνόμευσης, γι’ αυτό μάλλον σουλάτσαραν ανενόχλητοι όλοι αυτοί. Ήταν δίκαιο (οι πεζές) και έγινε πράξη.

 

.pentapostagma.gr

Back to top button