Ελλάδα

Η Aυστρiα αvαστέλλει τον υπoxρεωτικo εμβoλιασμo και ο Κoυλnς μoιραζει ακoμn πρoστιμα ο αρρωστoς…

Μην σας κακοφαινεται  χαρακτηρισμος αρρωστος…

Ειναι πραγματικα αρρωστος, εμμονικος και κακοψυχος οσο δεν παει…

Καταστρεφει την Ελλαδα, σκορπαει δυστυχια, ολη η Ελλαδα φωναζει Μητσοτακη γαμιεσαι κι αυτος περα βρεχει…

Τι αλλο πρεπει να κανει, για να πιστεψετε οτι ειναι ψυχασθενης;

Πίσω ολοταχώς λοιπον, έκανε η Αυστρία σε ότι αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, καθώς οι υπουργοί Υγείας και Συνταγματικών Υποθέσεων της χώρας ανακοίνωσαν σήμερα, Τετάρτη, ότι αναστέλλεται το μέτρο. 

Σε έξι ημέρες θα επιδίδονταν τα πρόστιμα στους «παραβάτες» (σσ. όσους δεν είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού) όμως τελικά η κυβέρνηση της Αυστρίας έκανε πίσω και δεν επιβληθούν πρόστιμα.

Ο υπουργός Υγείας Γιοχάνες Ράουχ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι θα υπάρξει άλλη αξιολόγηση των σημείων του μέτρου αυτού που αφορούν τη δημόσια υγεία και τους συνταγματικούς νόμους εντός τριών μηνών. Ο ίδιος και η υπουργός για Συνταγματικές Υποθέσεις Καρολίν Εντστάντλερ δήλωσαν ότι το μέτρο μπορεί να επανέλθει εάν κριθεί απαραίτητο.

Να θυμίσουμε ότι πριν περίπου μια εβδομάδα είχε παραιτηθεί ο υπουργός Υγείας της Αυστρίας, Βόλφγκανγκ Μίκσταϊν, ο οποίος είχε επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι φοβάται να βγει από το σπίτι του και γι’ αυτό υπέβαλε την παραίτηση του. Ήταν η δεύτερη παραίτηση ανώτατου αξιωματούχου μέσα σε ένα χρόνο εν μέσω πίεσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μόνο στην Ελλάδα παραμένουν τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

Την ίδια ώρα προκαλεί προβληματισμό στους πολίτες τα όσα γίνονται στη χώρα μας, εκεί που η κυβέρνηση εμμένει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών και στα μέτρα για τους ανεμβολίαστους.

Ήδη οι τριπλά εμβολιασμένοι έχουν ξεκινήσει να επιστρέφουν σε μια κανονικότητα, ενώ βγήκαν και οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους, παρόλα αυτά από την κυβέρνηση τονίζουν ότι δεν εξετάζεται χαλάρωση μέτρων για τους ανεμβολίαστους (ή διπλά εμβολιασμένους).

Το κυβερνητικό επιτελείο με κάθε τρόπο έχει τονίσει ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει για τους ανεμβολίαστους. Δεν πρόκειται να τούς δοθούν «ελευθερίες» κινήσεων και δραστηριοτήτων. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, «οι ανεμβολίαστοι θα συνεχίζουν να μπορούν να κάθονται στους εξωτερικούς χώρους της εστίασης μόνο με την επίδειξη αρνητικού rapid test».




πηγη 

Back to top button