Διεθνή

“Το αεροσκάφος της Πελόζι, ενδέχεται να επιχειρήσει να προσγειωθεί στην Ταϊβάν με το πρόσχημα τεχνικού προβλήματος ή ανάγκης ανεφοδιασμού με καύσιμα.”Η Κίνα συνεχίζει ν΄απειλεί τις ΗΠΑ για πιθανή επίσκεψη της Πελόζι στην Ταιβάν.

“Το αεροσκάφος που μεταφέρει την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, ενδέχεται να επιχειρήσει να προσγειωθεί στην Ταϊβάν με το πρόσχημα τεχνικού προβλήματος ή ανάγκης ανεφοδιασμού με καύσιμα.”

αναφέρει το αγγλόφωνο μέσο της κινέζικης κυβέρνησης Global Times

Η Κίνα συνεχίζει ν΄απειλεί τις ΗΠΑ για πιθανή επίσκεψη της Πελόζι στην Ταιβάν.”Αν οι ΗΠΑ παραβιάσουν την κόκκινη γραμμή θα λάβουν αποφασιστικά αντίμετρα! Αν η Pelosi πάει Ταιβάν θα εκραγεί η πυριτιδαποθήκη των στενών της Ταιβάν. Η Πελόζι μετά τη Σιγκαπούρη κατευθύνεται για Ν Κορέα στο δρόμο της για Ταιβάν μετά την επίσκεψη σε Μαλαισία.

Η Κίνα απειλεί τις ΗΠΑ για Πελόζι. Σε συνεχή επαγρύπνηση. ”Η Κίνα έχει επανειλημμένα καταστήσει σαφές στις ΗΠΑ τη σοβαρή ανησυχία της για την προγραμματισμένη επίσκεψη της Pelosi στην Ταϊβάν και τη σταθερή αντίθεσή της στην επίσκεψη. Εάν οι ΗΠΑ αμφισβητήσουν την κόκκινη γραμμή της Κίνας, θα αντιμετωπιστούν με αποφασιστικά αντίμετρα. Οι ΗΠΑ πρέπει να φέρουν όλες τις συνέπειες που θα προκύψουν”. Αυτή είναι ανακοίνωση της Κίνας. Η Πελόζι διατηρεί κλειστά τα χαρτιά της μετέβη προς το παρόν ση Σιγκαπούρη στην ασιατική περιοδεία της ενώ στο τλευταίο ανακοινωθέν της δεν αναφέρει την Ταιβάν εντός των επόμενων προορισμών της που περιλαμβάνουν Μαλαισία, Ιαπωνία, Ν Κορέα. Μπορεί να μπλοφάρει ωστόσο και η Κίνα είναι με το χέρι στη σκανδάλη.

”H Pelosi είναι στη Σιγκαπούρη και θα πετάξει για Ν Κορέα στο δρόμο της για Ταιβάν μετά την επίσκεψη στη Μαλαισία. Ο στρατός Κίνας PLA ξεκάθαρα προετοιμάστηκε πολύ καλά. Αν τολμήσει να σταματήσει στην Ταϊβάν, θα είναι η στιγμή να ανάψει η πυριτιδαποθήκη της κατάστασης στα στενά της Ταϊβάν” αναφέρει τώρα λογαριασμός με διασύνδεση με το κράτος Κίνας.

dimpenews.com

Back to top button