breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Τζέι Ρίτσαρντς: Η ιδεολογία του φύλου είναι μια «πολιτισμική μπάλα κατεδάφισης» που χτυπά στην καρδιά της οικογένειας

Τα παιδιά μπορούν να προσεγγιστούν πίσω από την πλάτη των γονέων τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή στα σχολεία, όπου διδάσκονται ότι «οι γονείς τους είναι τα κύρια εμπόδια για να συνειδητοποιήσουν τον πραγματικό τους εαυτό»

Η ιδεολογία του φύλου είναι μια μαρξιστική θεωρία που αποσκοπεί στην καταστροφή της οικογένειας, στρέφοντας τα παιδιά εναντίον του σώματός τους και συχνά εναντίον των γονέων τους και διαλύοντας βασικές κατηγορίες, όπως το αρσενικό και το θηλυκό, που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να περιηγηθούν στον κόσμο, δήλωσε ένας ερευνητής σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Τζέι Ρίτσαρντς είναι διευθυντής του Κέντρου DeVos του Ιδρύματος Heritage για τη ζωή, τη θρησκεία και την οικογένεια.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Crossroads” του EpochTV, ο Richards δήλωσε ότι η ιδεολογία του φύλου αρνείται την πραγματικότητα του αρσενικού και του θηλυκού ως δεδομένης βιολογικής κατηγορίας, αντικαθιστώντας την με μια εντελώς εσωτερική και υποκειμενική κατηγορία της φυλετικής ταυτότητας

«Αυτό που πραγματικά είσαι δεν ορίζεται ή περιορίζεται καν από το σώμα σου, ορίζεται από αυτό το εσωτερικό είδος υποκειμενικής άποψης για το φύλο σου, το οποίο από μόνο του είναι ένας φαύλος κύκλος», είπε.

Υπάρχει θεμελιώδης ασυνέπεια στην ιδεολογία του φύλου επειδή ο όρος “τρανς” υπονοεί αρχικά ένα σεξουαλικό δυαδικό σύστημα, που σημαίνει ότι ένας άνδρας μπορεί να μεταβεί και να γίνει γυναίκα, είπε ο Ρίτσαρντς.

«Το να λέμε “μια τρανς γυναίκα είναι γυναίκα” σημαίνει ότι η γυναίκα είναι κάτι», είπε.

Ο Ρίτσαρντς πιστεύει ότι η ιδεολογία του φύλου δεν έχει καμία σχέση με τα άτομα που έχουν μια σπάνια διαταραχή της σεξουαλικής ανάπτυξης.

«Η ιδεολογία του φύλου είναι μια πολιτισμική μπάλα κατεδάφισης του θεμελιώδους κυττάρου της κοινωνίας, που είναι η οικογένεια. Και έτσι ο ίδιος ο ορισμός της οικογένειας απαιτεί ένα σεξουαλικό δυαδικό σύστημα, μια μητέρα και έναν πατέρα που μπορούν να ζευγαρώσουν και να αποκτήσουν ένα παιδί, το οποίο μεγαλώνουν μαζί».

«[Η μπάλα κατεδάφισης] ενδιαφέρεται λιγότερο για το τι θα ακολουθήσει, παρά για την καταστροφή της σημερινής τάξης πραγμάτων», είπε.

Οι αριστεροί γνωρίζουν εδώ και ενάμιση αιώνα ότι οι κοινωνικοί θεσμοί εκτός του κράτους είναι «το κύριο προπύργιο ενάντια σε ένα ολοκληρωτικό κράτος», είπε ο Ρίτσαρντς, «γι’ αυτό πρέπει να καταστραφούν».

Τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουν τα ανθρώπινα όντα είναι μερικές από τις πιο βασικές κατηγορίες για τον κόσμο, όπως ενήλικας, παιδί, άντρας, γυναίκα, καλός, κακός, αγόρια και κορίτσια, είπε ο Ρίτσαρντς.

«Αν μπορέσετε να πάρετε ένα παιδί σε μια ηλικία που δεν έχει πραγματικά διαμορφώσει αυτές τις κατηγορίες και τις διαλύσετε λέγοντας: «Λοιπόν … κάποιοι άνθρωποι είναι αγόρια, κάποιοι άνθρωποι είναι κορίτσια, κάποιοι άνθρωποι είναι και τα δύο, κανένα από τα δύο ή κάπου ενδιάμεσα» -που είναι ένα άμεσο απόσπασμα από ένα παιδικό βιβλίο- διαλύετε αυτή την κατηγορία που χρησιμοποιούν για να περιηγηθούν στον κόσμο και μπορείτε να την αντικαταστήσετε με κάτι που σας ταιριάζει πολύ περισσότερο».

Ο Ρίτσαρντς ανέφερε ότι είναι άγνωστο πώς θα επηρεαστεί η σκέψη και οι νοητικές διεργασίες των παιδιών από αυτές τις διδασκαλίες, τις οποίες αποκάλεσε «το πρώτο πείραμα της ιστορίας με αυτό το συγκεκριμένο είδος ριζοσπαστικής ιδεολογίας».

«Αυτή η ιδέα ότι δεν υπάρχουν αρσενικά και θηλυκά ή ότι ένα αρσενικό μπορεί να γίνει θηλυκό, απλά και μόνο με τον αυτοπροσδιορισμό, είναι πραγματικά μια καινούργια ιδέα», είπε. «Και δεν ξέρουμε τι πρόκειται να κάνει. Ξέρουμε ότι, κοιτάξτε, αν τα παιδιά δεν μπορούν να εμπιστευτούν την αντίληψή τους ότι υπάρχουν αρσενικά και θηλυκά, τι μπορούν να εμπιστευτούν, σωστά; Σχεδόν όλες οι γνωστικές τους ικανότητες είναι πλέον κατά κάποιο τρόπο προς εκμετάλλευση».

Ένα παιδικό βιβλίο για τρανσέξουαλ στο Ίρβιν της Καλιφόρνια στις 30 Αυγούστου 2022

Κοινωνικές συνέπειες

Τα παιδιά μπορούν να προσεγγιστούν πίσω από την πλάτη των γονέων τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή στα σχολεία, όπου διδάσκονται ότι «οι γονείς τους είναι τα κύρια εμπόδια για να συνειδητοποιήσουν τον πραγματικό τους εαυτό», δήλωσε ο Ρίτσαρντς.

Αυτή η ιδεολογία στρέφει τα παιδιά εναντίον των γονέων τους, εξήγησε. Στη συνέχεια, τα παιδιά στρέφονται σε αυτοτροφοδοτούμενα κοινωνικά δίκτυα, συνήθως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που θα ενισχύσουν αυτή την ιδεολογία.

«Στρέφει επίσης τα παιδιά ενάντια στο ίδιο τους το σώμα», συνέχισε ο Ρίτσαρντς.

Τα βάζει σε ένα είδος μονοπατιού αποστείρωσης που ξεκινά με την κοινωνική μετάβαση και καταλήγει σε αναστολείς της εφηβείας, ορμόνες διασταυρούμενου φύλου και χειρουργικές επεμβάσεις, επισήμανε.

«Η ελπίδα μου είναι ότι έχουμε μια πολιτιστική και πολιτική λύση με την οποία μπορούμε να το σταματήσουμε πριν καταλήξουμε με εκατοντάδες χιλιάδες στειρωμένα παιδιά».

Πώς να αντιμετωπιστεί η ιδεολογία του φύλου

Η ιδεολογία του φύλου είναι μια τόσο ριζοσπαστική ιδέα που οι απλοί άνθρωποι θα τη θεωρήσουν τρελή όταν την ακούσουν για πρώτη φορά, δήλωσε ο Ρίτσαρντς. Δεν θα πιστέψουν σε αυτό που πραγματικά συμβαίνει ή θα νομίζουν ότι λαμβάνει χώρα μόνο στην Καλιφόρνια.

Ως εκ τούτου, το πρώτο βήμα για την καταπολέμησή της είναι «να πεισθεί το κοινό ότι αυτό είναι πραγματικό, είναι πιθανώς στα σχολεία σας και σίγουρα είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των παιδιών σας», δήλωσε ο Ρίτσαρντς.

Το επόμενο βήμα θα ήταν να πειστούν οι συντηρητικοί και οι Ρεπουμπλικάνοι ότι η ανάδειξη αυτού του θέματος μπορεί να τους βοηθήσει να κερδίσουν τις εκλογές, είπε. Συνήθως δεν θίγουν αυτό το θέμα επειδή είναι ένα άβολο θέμα γι’ αυτούς, πρόσθεσε.

Οι άνθρωποι θα πρέπει επίσης να ενημερωθούν για την ιδεολογία του φύλου, είπε ο Ρίτσαρντς, και αν έχουν παιδιά, θα πρέπει να μάθουν τι συμβαίνει στα σχολεία τους. Οι γονείς θα πρέπει να επιμείνουν στην ψήφιση νομοσχεδίων που θα προστατεύουν τα δικαιώματά τους στην εκπαίδευση των παιδιών τους, όπως αυτό που υιοθετήθηκε στη Φλόριντα, είπε ο Ρίτσαρντς.

Τέτοια νομοσχέδια θα πρέπει να καθιστούν σαφές ότι οι γονείς έχουν την πρωταρχική ευθύνη για την εκπαίδευση των παιδιών τους, την οποία απλώς αναθέτουν στα σχολεία, δήλωσε ο Ρίτσαρντς.

«Δεν παραδίδουν τη γονική τους μέριμνα στα σχολεία».

Τον Μάρτιο, ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις υπέγραψε σε νόμο το νομοσχέδιο για τα δικαιώματα των γονέων στην εκπαίδευση που απαγορεύει τη διδασκαλία στην τάξη σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό στο νηπιαγωγείο έως την τρίτη τάξη, καθώς και τη διδασκαλία που δεν είναι κατάλληλη για την ηλικία.

Το Αρκάνσας ψήφισε τον Απρίλιο νόμο με την ονομασία SAFE (Save Adolescents From Experimentation) Act που απαγορεύει τις επεμβάσεις επαναπροσδιορισμού φύλου και τις ορμονοθεραπείες για άτομα κάτω των 18 ετών.

Το μέτρο εξουσιοδοτεί τους γονείς και τα παιδιά με ένα ιδιωτικό δικαίωμα αγωγής που τους επιτρέπει να μηνύσουν τις κλινικές και τους γιατρούς φύλου που πραγματοποίησαν τέτοιες επεμβάσεις εντός 20 ετών, δήλωσε ο Ρίτσαρντς.

Πολιτικές ταυτότητας φύλου

Στα τέλη Μαρτίου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ) εξέδωσε επιστολή (pdf) προς όλους τους γενικούς εισαγγελείς των πολιτειών, με την οποία τους προειδοποιούσε ότι μπορεί να παραβιάζουν τους νόμους περί πολιτικών δικαιωμάτων, εάν εμποδίζουν τους ανηλίκους να λαμβάνουν «ιατρική περίθαλψη που επιβεβαιώνει το φύλο»έγραψε ο Ρίτσαρντς για το Heritage Foundation.

Την ίδια ημέρα, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δημοσίευσε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο Twitter λέγοντας: «Προς τους γονείς των διαφυλικών παιδιών, η επιβεβαίωση της ταυτότητας του παιδιού σας είναι ένα από τα πιο ισχυρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τα κρατήσετε ασφαλή και υγιή».

Τον Ιούνιο, ο Μπάιντεν υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα που αποσκοπούσε στον περιορισμό της θεραπείας μεταστροφής, μιας πρακτικής που επιχειρεί να αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός ατόμου από ομοφυλόφιλο ή αμφιφυλόφιλο σε ετεροφυλόφιλο ή την ταυτότητα φύλου του από τρανσέξουαλ σε βιολογικό φύλο χρησιμοποιώντας είτε σωματικά, ψυχολογικά ή πνευματικά μέσα.

Prime News

Back to top button