breaking newsΕλλάδα

Επτά ημέρες άταφος ο Κωνσταντίνος Κατσίφας – Η σπαρακτική κραυγή της μάνας: «Γιατί κρατάνε το παιδί μου;»

«Εγώ ένα θέλω: να μου έρθει το γρηγορότερο εδώ» το αίτημα της Βασιλικής Κατσίφα – «Θέλω να δικαιώσω το παιδί μου» – Συνεχείς οι κωλυσιεργίες των αλβανικών αρχών

Επτά ημέρες έχουν περάσει από την περασμένη Κυριακή, 28 Οκτωβρίου, όταν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεφτε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών στο χωριό Βουλιαράτες στη Βόρεια Ήπειρο, και ακόμα οι αλβανικές αρχές δεν έχουν παραδώσει τη σορό του στους γονείς του προκειμένου να του πουν το «τελευταίο αντίο».

Αντίθετα οι αλβανικές αρχές με συνεχή τερτίπια που φτάνουν μέχρι του σημείου να ανοίξουν δικογραφία κατά του νεκρού 35χρονου, παίζουν με τον πόνο της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.Μητέρα Κατσίφα

Η απάντηση της μητέρας του 35χρονου Κωνσταντίνου, της κυρίας Βασιλική Κατσίφα, συγκλονίζει: «Εγώ ένα θέλω: να μου έρθει το γρηγορότερο εδώ. Γιατί το κρατάνε;».

«Γιατί το κρατάνε Βαγγέλη, γιατί δεν φωνάζετε όλοι;» είπε η κυρία Κατσίφα στον βουλευτή του κόμματος LSI Βαγγέλη Τάβο και στην ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους με τους οποίους συναντήθηκε το Σάββατο.

«Θέλω να δικαιώσω το παιδί μου» ακούγεται να λέει η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα. «Δεν έκανε τίποτα, έβαλε πέντε σημαίες στο χωριό».

«Ήθελε τον τόπο του, το χωριό του. Να ζούμε με το φόβο;» αναρωτιέται η κυρία Βασιλική Κατσίφα προσθέτοντας ότι «το παιδί μου ήταν θρήσκο, είχε κάτω από το μαξιλάρι του την προσευχή».

Από την πλευρά της η κυρία Θεοχάρους σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση με τη μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα

«Δεν ξέρω τι επιδιώκουν. Να το θάψουν σε μια φυλακή; Να φτιάξουν νέα σειρά φυλακισμένων μνημάτων; Το καθεστώς τρόμου και ο εκφοβισμός, ο διασυρμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας δεν μας επιτρέπει να σιωπούμε» κατέληξε η κυρία Θεοχάρους.

Μητέρα Κατσίφα

.protothema.gr

Back to top button