breaking newsΕλλάδα

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΟΗΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΜΕ “ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ” ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Οι άεθνοι του “Ουράνιου Τόξου” και η αναγνώριση “μακεδονικής μειονότητας”…

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου 

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 

egerssi@otenet.gr 

www.egerssi.gr

 

Είναι πανελληνίως γνωστό, πως η “σύμμαχος” χώρα των ΗΠΑ, πολύ γρήγορα ξέχασε την τεράστια συμβολή της Ελλάδος στην έκβαση του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που ηρωικά πολέμησε στο πλευρό των συμμαχικών δυνάμεων, χύνοντας ποτάμια ηρωικού αίματος παλικαριών της κατά του φασιστικού άξονα της Γερμανίας και της Ιταλίας!

Ωστόσο, οι ΗΠΑ και η νεοφιλελεύθερη – νεοφασιστική σήμερα Γερμανία προετοίμασαν στη συνέχεια και δημιούργησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να ανακατατάξουν τα σύνορα των χωρών της Μεσογείου και της Βαλκανικής εις βάρος των κυριαρχικών ελληνικών δικαιωμάτων!

Στην εξύφανση αυτού του σατανικού σχεδίου – πισώπλατη μαχαιριά κατά της Ελλάδος – σημαντικό ρόλο έπαιξε το Αμερικανικό ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ, που τάχατες αντιπροσωπεύει τα Έθνη Κράτη, μέλη του!

Άλλωστε, ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ δεν διχοτόμησαν την Κύπρο μας, επιτρέποντας στον εξ ανατολών βάρβαρο να κάνει και να εξακολουθεί να κάνει φρικαλεότητες στο Νησί της Αφροδίτης, πετώντας στα σκουπίδια τα ίδια τους τα ψηφίσματα κατά της τουρκικής κατοχής;

Αυτοί, οι “σύμμαχοί” μας και “εταίροι” μας, δεν ονομάζουν τα Σκόπια ως “Μακεδονία”;

Αυτοί οι ίδιοι δεν εφεύραν τις γκρίζες ζώνες του Αιγαίου Πελάγους και ετοιμάζουν τη διχοτόμηση του Αιγαίου με απώτερο σκοπό τη συνεκμετάλλευση της αμύθητης αξίας του ορυκτού του πλούτου;

Αυτοί οι ίδιοι δεν απεργάζονται την ανεξαρτησία της Θράκης μας;

Βέβαια, για να τα πετύχουν όλα αυτά “χωρίς να ανοίξει μύτη”, πρωτίστως χρειάζονταν μειοδότες Έλληνες πολιτικούς! Που υποτακτικά θα έσκυβαν το κεφάλι υποτασσόμενοι στα θέλω τους!

Οι Συριζαίοι διαλύουν τον Κοινωνικό και Εθνοτικό ιστό της Ελλάδος… 

Όμως, με την σημερινή ελληνική κυβέρνηση, το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ και η Γερμανία, με “εκτελεστή” τον άθεο και άεθνο Αλέξη Τσίπρα “δολοφονούν” στην κυριολεξία την Ελλάδα!

Από τη στιγμή που δεν περιορίζονται μόνο στην εκχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της, αλλά την κατακλύζουν με παράνομους πρόσφυγες – μετανάστες, αλλοιώνοντας την πληθυσμιακή της ομοιομορφία!

Το παραπάνω σχέδιο της αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού με αλλοδαπούς ξεκίνησε δεκαετίες πριν και στις σημερινές ημέρες, ολοκληρώνεται!

Αυτό το σχέδιο – ενδεχομένως – θα λάβει σάρκα και οστά στις επόμενες εκλογές! Που όπως σας έχω προαναγγείλλει, ετοιμάζουν σύντομα  οι διάφοροι “Γαβρόγλου” το μουσουλμανικό κόμμα!

Και δυστυχώς αυτός ο λαός έχει χάσει τον προσανατολισμό του! Βαδίζει χωρίς πυξίδα στο άγνωστο! Ένας λαός που αποτελείται εν πολλοίς, από “Ελληνοκλάστες”, σε μια παράφραση του όρου “Μακεδονοκλάστες” που καθιέρωσε ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος!

Σύμφωνα λοιπόν, με ερμηνευτική εγκύκλιο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τις διατάξεις (άρθρα 20-29) της σύμβασης της Γενεύης περί καθεστώτος και προστασίας δικαιωμάτων των προσφύγων (1959), το κράτος υποδοχής τους οφείλει προς αποκατάσταση της στέρησης των πολιτικών τους δικαιωμάτων να παρέχει το δικαίωμα της ένταξης τους ισότιμα με τους υπηκόους του κράτους που συμφωνεί με την παρούσα κύρωση.

Δηλαδή, σε ελεύθερη μετάφραση οι πρόσφυγες έχουν την δυνατότητα να ζητήσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους σε εκλογές και να εκπροσωπηθούν από εκπρόσωπο τους για να προστατεύσει τα δικαιώματα τους!

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγνωρίσει σύντομα τη “μακεδονική μειονότητα”… 

Διαβάζουμε στη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια:

«Το Ουράνιο Τόξο (σλαβομακεδονικά: Виножито, Vinožito) είναι ένα πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα, με έδρα τη Φλώρινα που εκπροσωπεί μία ομάδα Σλαβόφωνων (δίγλωσσων Σλαβομακεδόνων) της ελληνικής Μακεδονίας.

Βασικός στόχος του κόμματος είναι η αναγνώριση αυτών των Σλαβόφωνων ως εθνική μακεδονική μειονότητα (ως Σλαβομακεδόνων) στην Ελλάδα. Όμως το ελληνικό κράτος δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη μακεδονικού έθνους, αλλά ούτε και την ύπαρξη σλαβομακεδονικής μειονότητας στην ελληνική Μακεδονία»!

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν Συνέλληνες, πως η σταλινική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζοντας πλέον το δικαίωμα στους γείτονες Σκοπιανούς να αποκαλούνται Μακεδόνες, με μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα, σύντομα, πολύ σύντομα θα αναγνωρίσουν και την ύπαρξη της “μακεδονικής μειονότητας” στα βόρεια εδάφη μας;

Από τη στιγμή, που δεν θα έχουμε πλέον το δικαίωμα να λέμε, πως είμαστε Μακεδόνες και πως η Μακεδονία είναι γη ελληνική! Αφού μαθητές, που τολμούν να αναφωνήσουν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας, αποβάλλονται και στρατιώτες διώκονται πειθαρχικά!

Ανθελληνικές δράσεις του “Ουράνιου Τόξου” στη Μακεδονία μας… 

Οι ανθελληνικές δράσεις του “Ουράνιου Τόξου”, πολλές στη Βόρεια Ελλάδα! Όπως, στα τέλη του Οκτωβρίου 2018, μέλη του “Ουράνιου Τόξου” πραγματοποίησαν χοροεσπερίδα στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας, όπου είχαν προσκαλέσει εκεί και τα ΜΜΕ.

Διαβάζουμε λοιπόν στη “Φωνή της Μακεδονίας”:

«Φασιστική φίμωση του Τύπου από τους διοργανωτές της χοροεσπερίδας του “Ουράνιου Τόξου”! Αν και παραβρεθήκαμε  μετά από πρόσκληση των διοργανωτών της εκδήλωσης, λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση μας ανακοίνωσαν πως δεν θα καλύψουμε το γεγονός. Σε δήλωση, που μας έκανε ο κ. Βασιλειάδης, διοργανωτής της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στην διαμαρτυρία της “Χρυσής Αυγής”, κατηγορώντας την Πολιτείακαι την Αστυνομία, που επέτρεψαν στους Βουλευτές και τα μέλη της “Χρυσής Αυγής” να πλησιάσουν την T.K. Αγίου Παντελεήμονα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Επέτρεψαν στους Φασίστες – Ναζί να κλείσουν για 5 ώρες τον δρόμο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η χοροεσπερίδα με ελάχιστη συμμετοχή, δύο ώρες αργότερα»!

Σε ερώτηση μας, στο αν η φίμωση των μέσων είναι φασιστική συμπεριφορά, μας είπε πως έχουμε δίκιο αλλά αυτό έγινε λόγο της εκδήλωσης που είχε προηγηθεί από την “Χρυσή Αυγή”! Όταν ρωτήθηκε αν είναι παράνομοι και δεν θέλουν να καλύψουμε τον χορό, μας απάντησε πως είναι νόμιμοι. Ενώ σε ερώτηση, αν φοβούνται μας απάντησε ΟΧΙ»!

Από πλευράς μου θα προσθέσω στο πολύ καλό ρεπορτάζ  της “Φωνής της Μακεδονίας”, πως στο βίντεο που παραθέτω παρακάτω ως απόλυτο πειστήριο, ακούγεται ο κ. Πέτρος Βασιλειάδης να λέει:

«Η Πολιτεία φοβάται να αναγνωρίσει ένα Σύλλογο, που θα εκφράζει τον “μακεδονικό πολιτισμό”, όπως εμείς θέλουμε να τον βιώνουμε, όπως τον βιώνουμε τόσα χρόνια τώρα…»!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=Yr2GLdVe35U

Οι “Ελληναράδες” του “Ουράνιου Τόξου”… 

Να σημειώσουμε επίσης, πως ο Πέτρος Βασιλειάδης που ανήκει στο “Ουράνιο Τόξο”, δηλώνει “εθνικά Μακεδόνας”!

Ωστόσο, άλλος ένας που ανήκει κι αυτός στο “Ουράνιο Τόξο”, ο Παύλος Βοσκόπουλος αυτοπροσδιορίζεται ως Έλληνας (;;;)!

Και διαβάζουμε στη “Βικιπαίδεια”:

«Ο Βοσκόπουλος γεννήθηκε το 1964 στη Φλώρινα, από μια σλαβική – “μακεδονική” οικογένεια. Χρησιμοποιούσε το σλαβικό πατρώνυμο Filipov (παραδοσιακό όνομα της οικογένειάς του), το οποίο άλλαξε από ελληνική κυβέρνηση σε Βοσκόπουλο και η αίτησή του για να αλλάξει εκ νέου απορρίφθηκε»!

Αυτός λοιπόν, ο “Ελληναράς” του “Ουράνιου Τόξου”, δηλώνει άεθνος (δηλαδή, χωρίς εθνικότητα)!

Άρα, μάλλον αυτούς πού είναι στο “Ουράνιο Τόξο” δεν τους ενώνει το Έθνος των Ελλήνων και αυτοπροσδιορίζονται ως “εθνικά Μακεδόνες”;

Ας “απολαύσουμε” όμως το αντεθνικό παραλήρημα του Παύλου Βοσκόπουλου, που αντλήσαμε από το ελεύθερο – ακόμη – διαδίκτυο! Από μια “έρευνα” του τηλεοπτικού σταθμού “Mega”:

«Εγώ είμαι και άεθνος και άθρησκος, με απόλυτους όρους κοινωνικής ανθρωπολογίας. Η δική μου επιλογή να είμαι “εθνικά Μακεδόνας” είναι πολιτική επιλογή μου…»!

Οι “άθλιοι του ΣΥΡΙΖΑ”, άεθνοι και αντίχριστοι…

Λυσσάνε λοιπόν, τα ξένα και τα ντόπια “σκυλιά” για να διαμελίσουν την Πατρίδα!

Κι όσο ο λαός μας δεν “επαναστατεί”, τόσο πιο εύκολο γίνεται το έργο όλων αυτών των ανθελλήνων και των αντίχριστων!

Θα τους το επιτρέψουμε; ‘Έτσι μας μεγάλωσαν οι γονείς μας; Πού βρίσκονται άραγε σήμερα, “τα χρηστά ήθη των Ελλήνων”;

Πού το Σύνταγμά μας στο άρθρο 5 παράγραφος Σ1 ρητώς αναφέρει:

«Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητα του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη» (των Ελλήνων)!

Όπως επίσης ρητά αναφέρεται στο άρθρο 13 παράγραφος Σ2:

«Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων. Η άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. Ο προσηλυτισμός απαγορεύεται»!

Μετά τα παραπάνω, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κώστας Γαβρόγλου προσβάλλουν τα χρηστά ήθη των Ελλήνων; Ναι ή Όχι;

Είναι παραβάτες του Συντάγματος των Ελλήνων με τις πολιτικές αποφάσεις τους και ενέργειές τους; Ναι ή Όχι;

 

.triklopodia.gr/

Back to top button