breaking newsΕλλάδα

Κυβέρνηση εθνομηδενιστών: Τουρκική πρόκληση – Εκδήλωση για σφαγέα χριστιανών στη Θεσ/νίκη – Π. Μελάς τέλος, ανεπιθύμητος για το Υπ. Παιδείας

 

Κυβέρνηση εθνομηδενιστών και διωκτών της Ελληνικής Ιστορίας. Αυτές οι λέξεις με λίγα λόγια αντικατοπτρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Δυστχώς το κόμμα του Π. Καμμένου δέχεται χωρίς να βγάλει άχνα, όλα όσα γίνονται κατά του Ελληνισμού.

 

Σκοπιανό, Εκκλησιαστικό, λαθρομετανάστευση, τζαμί, δικαιώματα σε ΛΟΑΤΚΙ κτλπ. Είδατε πουθενά τον Π. Καμμένο; Σε όλα ναι.

Το Μ. Μαξίμου προσπαθεί να αλώσει με κάθε τρόπο την ΕλλάδαΕπιτρέπει σε Σκοπιανούς να κάνουν εκδηλώσεις εντός ελληνικού εδάφους, αφήνει τους Αλβανούς να ξεσαλώνουν, ενώ επιτρέπει και εκδηλώσεις Τούρκων στη Θεσσαλονίκη.

Το τουρκικό προξενείο διοργανώνει εντός της Eλλάδας «Διεθνές συμπόσιο» για τον Οθωμανό κατακτητή των Βαλκανίων και της Θεσσαλονίκης, Γαζή Αχμέτ Εβρενό.

Ο Γαζή Αχμέτ Εβρενός ήταν Οθωμανός στρατηγός, κατακτητής των Βαλκανίων και σφαγέας χριστιανών. Ο αυτοκράτορας Μανουήλ Β΄ αναφέρει σε γραπτό του έργο το 1409 ότι ο Εβρενός ήταν αιμοβόρος με «απαράμιλλη» έχθρα για τους Χριστιανούς.

Είναι δυνατόν να γίνεται τέτοια εκδήλωση μέσα στην Ελλάδα; Εδώ γίνονται πλέον άλλα κι άλλα…

Το πραγματικό του όνομα ήταν Εβρενόζ (εκ του «Ουρανός»), αλλά μεταξύ των ελληνικών πληθυσμών αναφέρονταν και ως Εβρενέζ ή με παρόμοια ονόματα. Υπηρέτησε στον οθωμανικό στρατό από το 1359. Γνώρισε πολύχρονη σταδιοδρομία ως στρατηγός, κσι διακρίθηκε υπό την αρχηγία του πρίγκιπα Σουλεϊμάν Πασά (γιου του σουλτάνου Ορχάν), και των σουλτάνων Μουράτ Α΄, Βαγιαζήτ Α΄ και Σουλεϊμάν Τσελεμπή. Συμμετείχε σε πολλές σημαντικές μάχες των Οθωμανών. Κατέκτησε τη βυζαντινή Θράκη και Μακεδονία, και κατέκτησε την Κόρινθο το 1397.

Οι Βυζαντινοί ιστορικοί χαρακτηρίζουν με αρνητικό τρόπο τον Εβρενό. Ο Γαζή Εβρένος μπέης υπήρξε ιδρυτής του οθωμανικού οίκου Εβρενόζογλου, τουρκικού κλάδου του βυζαντινού οίκου των Ουρανών.

Υπήρξε επίσης και ο κύριος κατακτητής των Βαλκανίων (ως uc beyi, άρχοντας των συνόρων, «ακρίτας») με τη συμβολή (μάλλον συμπληρωματική) άλλων Οθωμανών πολέμαρχων, όπως οι Σεχζαντέ Μουσταφά, Χατζή Ιλ Μπεγί και Ουτς Μπεγί Τουραχάν.

Θρυλείται, αλλά είναι βιολογικώς απίθανο, ότι γνώρισε μακροβιότητα 129 χρόνων. Φαίνεται ότι μεταξύ των πολυάριθμων απογόνων του άρχοντα Εβρενός Γαζή, μεταξύ των οποίων και ο Γαζή Αχμέτ, προφανώς η μνήμη κάποιων χάθηκε στη λήθη, με τα κατορθώματά τους να ενσωματώνονται στα επιτεύγματα του ένδοξου προγόνου τους.

Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης από τα «Τουρκικά Νέα»:

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες έγινε απόβαση 2.000 Τούρκων για να τιμήσουν τον σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ.

60 λεωφορεία και αμέτρητα ΙΧ έκαναν τη διαδρομή από διάφορα μέρη της Τουρκίας και το προξενείο πλημμύρισε κόσμο. Οι προξενικές αρχές υπολογίζουν πως περίπου 2.000 άτομα βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και πέρασαν από το ιστορικό κτίριο στην οδό Αγίου Δημητρίου.

ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΕΛΑΣ

Ενώ δίνουμε χώρους σε ανθέλληνες να διαδηλώνουν, την ίδια στιγμή, απαγορεύεται να γίνονται εκδηλώσεις για τον Παύλο Μελά.

Το υπουργείο Παιδείας θεωρεί ανεπιθύμητους τους εθνικούς ήρωες

Απαγόρευσαν στους απογόνους των Μακεδονομάχων να επισκεφθούν γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης επειδή «δεν κρίνεται εκπαιδευτικά κατάλληλη» η παρουσία τους.

Δείτε το έγγραφο:

Το πρωτοσέλιδο: 

Τι συμβαίνει; Όπως καταλαβαίνετε η Συμφωνία των Πρεσπών είναι σε ισχύ. Η αναφορά στον Παύλο Μελά και στους Μακεδονομάχους απαγορεύεται. Κάθε μνεία στον Μακεδονικό αγώνα θα θεωρείται από εδώ και στο εξής αλυτρωτισμός.

Παραδώσαμε όνομα, ιστορία, γλώσσα. Άκρως επικίνδυνες εξελίξεις για τον Ελληνισμό.

Back to top button