breaking newsκοινωνία

Κύπριος ηθοποιός εκθέτει την Πολιτεία: «Άστεγοι στην Κύπρο» (pics)

 

Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός Κώστας Βήχας, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεσπά για το φαινόμενο των αστέγων στην Κύπρο.

 

Ο ίδιος αναφέρει πως για το συγκεκριμένο θέμα φωνάζει εδώ και πέντε χρόνια. Στην ανάρτηση του η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφίες γίνεται αναφορά στις πόλεις και τις περιοχές όπου συνάνθρωποι μας ζουν στον δρόμο κάτω από άθλιες συνθήκες.

Στο τέλος της ανάρτησης του και θέλοντας να εκφράσει την αγανάκτηση του για του αναφέρει: «Κουράστηκα και σας κούρασα…».

Αυτούσια η ανάρτηση:

“ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ..….Γιατί όλοι βρέθηκαν προ εκπλήξεως…..Το φωνάζω εδώ και πέντε χρόνια…σε όλη την Κύπρο και μάλιστα αυξάνονται ανησυχητικά (με τη βοήθεια των Τραπεζών) Επισήμως δεν υπάρχουν άστεγοι ….Λεμεσός (Ευτυχώς εδώ συμπαράσταση Δήμου Λεμεσού, Ιερά Μητρόπολη) Στο καρνάγιο, καλαμιώνας ΚΕΟ, ΣΟΔΑΠ, ΛΟΕΛ. Μαρίνα Λεμεσού δυτικά, Μόλος, παραλία μπροστά στο δημόσιο κήπο και μέσα ,κυκλικός κόμβος Γερμασόγειας κάτω και γύρο του ποταμού, Άγιος Αντώνιος, Γέφυρα ” Τα τέσσερα Φανάρια” οδός Αγκύρας.

Παλαιό Νοσοκομείο ,και Νεο, Φασούλα, Άγιος Αθανάσιος…..κ.α….Λευκωσία, περιοχή ΟΧΙ, γήπεδο του Ολυμπιακού, Αποθήκες ΘΟΚ, το δάσος του Πανεπιστημίου Κύπρου, Λατσιά, Κοκκινοτριμιθιά, Κ.Α….Πάφος, «Τάφοι των Βασιλέων» περιοχή ΣΟΔΑΠ…Κ.Α Λάρνακα, Παλιό αεροδρόμιο, Αλυκή, παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων, Τουρκομαχαλάς Κ.Α…..Κουράστηκα και σας κούρασα……”

 

Να σημειωθεί ότι το θέμα των αστέγων ένεκα και των υψηλών ενοικίων που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα απασχόλησε την εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι του ΣΙΓΜΑ.

.sigmalive.com/

Back to top button