breaking newsΕλλάδα
Trending

Πογκρόμ κατά των Βορειοηπειρωτών με εντολή Ράμα: Έφοδος σε σπίτια στους Βουλιαράτες – Απειλούν ηλικιωμένους – Υπάρχει το Ελληνικό ΥΠΕΞ;

Story Highlights
  • ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑ
  • Σενάρια αυτοκτονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα διακινούν οι Αλβανοί!

 

Kλίμα τρομοκρατίας επικρατεί στη Β. Ήπειρο από τις Αλβανικές Αρχές. Τα Τίρανα εκτελούν βήμα-βήμα το σχέδιό τους. Εκφοβισμός, απειλές και τελικός στόχος η πληθυσμιακή μείωση του Ελληνισμού της Β. Ηπείρου.

Η Εθνική μεινότητα ενοχλεί και ενοχλεί διότι δεν σκύβει το κεφάλι κάτω. Τα Τίρανα περίμεναν οι Βορειοηπειρώτες να κλειστούν στο καβούκι τους και να κλειστούν στα σπίτια τους. 

Τουναντίον, ξύπνησε η φλόγα τους μέσα, η θυσία του ήρωα Κατσίφα δεν πήγε και θα πάει χαμένη, όσο και να επιμένει ο Ράμα, αλλα και κάποιοι στην Αθήνα, που δεν στηρίζουν την μειονότητα.

Την εμφάνιση της έκανε χθες η Αλβανική αστυνομία στους Βουλιαράτες, στο χωριό του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων μια ομάδα 10 ατόμων της κρατικής ασφάλειας με πολιτικά ρούχα έκαναν έφοδο σε σπίτια ηλικιωμένων με σκοπό να εντοπίσουν την σημαία του Κατσίφα, αλλά και να προκαλέσουν εκφοβισμό των κατοίκων

Οι πρακτικές αυτές των αλβανικών αρχών θυμίζουν το κύμα τρομοκρατίας της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας που υπήρχε στο καθεστώς του Ενβέρ Χότζα.

Έντονες είναι και οι αντιδράσεις στελεχών στο κόλπο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας κάνοντας λόγο για τρομοκρατία κυρίως σε ηλικιωμένους ανθρώπους που κρατάνε τις Θερμοπύλες του Ελληνισμού στην Βόρειο Ήπειρο.

Επίσης τα τελευταία 24ωρα υπήρξε ένα κύμα εκφοβισμού υπό την απειλή της απόλυσης , σε κάποιους Βορειοηπειρώτες που εργάζονται στις δημοσιές υπηρεσίες της Αλβανίας επειδή παρευρέθηκαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, αναφέρει το έγκυρο himara.gr

Όλα αυτά έγιναν σίγουρα με εντολή του Ε. Ράμα, ο οποίος έχει βάλει στο στόχαστρο κάθε Έλληνα που αντιστέκεται στη Β. Ήπειρο

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑ

Σενάρια αυτοκτονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα διακινούν οι Αλβανοί με τον πατέρα του Γιάννη να διαψεύδει και να επιμένει ότι ο γιος του πέθανε σαν ήρωας.

Μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Γιάννης Κατσίφας δίνει οργισμένη απάντηση : «Ψέματα, αυτός άνοιξε τα χέρια και είπε ‘ζήτω η Ελλάδα, ζήτω ο Ελληνισμός’. Να αμαυρώσουν την κατάσταση του παιδιού. Αυτός έφυγε σαν ήρωας και ήρωας θα μείνει”.

Source
Πενταπόσταγμα
Back to top button