breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Παραδέχθηκε ο Βασιλακοπουλος πως… “μόνο μερικοί”, θα πεθάvουν, από όσους θα κάvουν το εμβoλιo ! ! ! (Ειναι τουλαxιστον επικiνδυνος)

Απαιτεί να μην δείχνουν τέτοιες ειδήσεις τα ΜΜΕ γιατί «δημιουργούν φόβο»

Κυνικές δηλώσεις από τον γνωστό πλέον καθηγητή Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, ο οποίος παραδέχθηκε πως…μόνο μερικοί από όσους θα κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα πεθάνουν, αλλά μάλλον αυτό δεν τον ενοχλεί γιατί αυτοί είναι «λίγοι»….

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας την περίπτωση της 44χρονης που εμβολιάστηκε με AstraZeneca και είναι εγκεφαλικά νεκρή το μέλος της επιτροπής των «ειδικών» είπε πως είναι πια αποδεδειγμένο ότι «στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους που κάνουν το εμβόλιο 4-5 άνθρωποι θα κάνουν επιπλοκή από αυτό» και σχολίασε ότι, «το να παίζει σε όλα τα Μέσα δημιουργεί περισσότερο φόβο».

«Είναι κάτι το οποίο αναμένεται», συμπλήρωσε και επανέλαβε ότι, «αν δεν κάνεις το εμβόλιο, κινδυνεύεις πολύ περισσότερο από ότι αν κάνεις το εμβόλιο».

Από εκεί και πέρα ο Θ.Βασιλακόπουλος υποστήριξε πως «είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα υπάρξει 4ο κύμα αν εμβολιαστούμε όσο πρέπει. Θα υπάρξει αν δεν εμβολιαστούμε».

Ενώ πρόσθεσε πως «για να μη θρηνήσουμε πολλά θύματα, θα πρέπει να σπεύσουν να εμβολιαστούν οι μεγάλες ηλικίες» και εξήγησε ότι, αν δεν γίνει αυτό, «μέχρι να πετύχουμε ανοσία στους 18άρηδες, θα χάσουν τη ζωή τους άνθρωποι άνω των 60».

Απαντώντας σε σχόλιο ότι και ηλικιωμένοι έχουν μπερδευτεί με όσα ακούγονται για τα εμβόλια, τόνισε ότι, «έχουμε ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο εμβόλια παγκοσμίως, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Αντιθέτως, όσοι το έχουν πετύχει έχουν λύσει τα προβλήματά τους».

Τέλος, είπε πως «το κράτος έχει επίσημους φορείς για να ενημερώνουν τον κόσμο. Η ενημέρωση πρέπει να γίνεται από το κράτος και τους επίσημους επιστημονικούς φορείς».

Και κατέληξε σχετικά με τις οδηγίες για εγκύους και θηλάζουσες ότι, «δεν είναι ότι δεν κινδυνεύει η έγκυος ή θηλάζουσα, είναι ότι προστατεύεται γιατί αν κολλήσει, θα έχει επιπλοκές».

Κάτι φυσικά που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα είπε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, η οποία είπε: «Φοβάμαι ότι θα δούμε και άλλα τέτοια κρούσματα (αναφερόμενη στις θρομβώσεις) και η Πολιτεία θα έπρεπε να έχει φροντίσει να εμβολιάζονται με το Αstrazeneca και το Johnson & Johnson μεγαλύτερα άτομα και κυρίως άνδρες. 

Δεν θα έπρεπε να γίνεται (σσ ο εμβολιασμός σε νεώτερες ηλικίες) και δεν το κάνει καμία χώρα πλέον. Όπου υπάρχει δυνατότητα να επιλέγει άλλο εμβόλιο mrna, η σύσταση είναι να αποφεύγονται εμβόλια μη mrna γιατί υπάρχει εκεί ο κίνδυνος για θρομβοεμβολικό επεισόδιο που δεν είναι το κλασικό αλλά σπάνιο σύνδρομο».

 

 

 

πηγη 

Back to top button