breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η.Π.Α. – ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

Δείτε το άρθρο του Brian Shilhavyεδώ  [1]

Ολοκληρώνουμε τη δεύτερη εβδομάδα του πειραματικού εμβολίου COVID του mRNA της Pfizer που εγχέεται σε εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στις ΗΠΑ, και το τέλος της πρώτης εβδομάδας του πειραματικού εμβολίου mRNA Moderna για τη COVID του εγχέεται επίσης σε εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ.

 

Τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (Σημ.: εξαπάτησης) που χρηματοδοτούνται από τη Big Pharma αναφέρουν δύο ακόμη τραυματισμούς λόγω αυτών των πειραματικών εμβολίων.

Σύμφωνα με τους New York Times , ο Δρ.Hossein Sadrzadeh, ένας Γηρίατρος-Ογκολόγος στο Ιατρικό Κέντρο της Βοστώνης, «παρουσίασε μια σοβαρή αντίδραση σχεδόν αμέσως μετά τον εμβολιασμό, την αίσθηση ζάλης και η καρδιά του να τον σφυροκοπά», μετά την ένεση με το πειραματικό εμβόλιο Moderna, το οποίο ΔΕΝ έχει εγκριθεί από το FDA, αλλά έχει δοθεί άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) όπως ακριβώς συνέβη με το πειραματικό εμβόλιο mRNA της Pfizer την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Δρ.Sadrzadeh είπε ότι έφερε το EpiPen στο ραντεβού του εμβολιασμού του λόγω των σοβαρών αλλεργιών του.
Είπε ότι μέσα σε λίγα λεπτά από την ένεση εμβολίου στις 3:30 μ.μ., ο καρδιακός ρυθμός του είχε φτάσει τους 150 παλμούς ανά λεπτό, περίπου διπλάσιος από τον κανονικό ρυθμό, στη γλώσσα του ένοιωθε να τον τρυπάνε «βελόνες» και εντέλει μούδιασε.
Μετά από λίγο, μούσκεψε στον κρύο ιδρώτα και ένοιωσε ζαλάδα και λιποθυμία. Η αρτηριακή του πίεση έπεσε επίσης, όπως είπε.Αισθανόταν ότι το ανοσοποιητικό του σύστημα, βρισκόταν σε πλήρη διέγερση.«Ήταν η ίδια αναφυλακτική αντίδραση που βιώνω με τα οστρακοειδή», είπε ο Δρ.Sadrzadeh.

Ο Δρ.Sadrzadeh χρησιμοποίησε το EpiPen του και μεταφέρθηκε σε φορείο στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, όπου του δόθηκαν διάφορα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων στεροειδών και Benadryl, για να απαλύνουν τις ανοσολογικές αντιδράσεις που είχαν κυριεύσει το σώμα του.
Ο ιατρικός φάκελος της επίσκεψής του ανέφερε ότι είχε: «εξετασθεί στα Επείγοντα για δύσπνοια, ζάλη, ταχυκαρδία και μούδιασμα μετά τη λήψη του εμβολίου Covid-19».
Τέσσερις ώρες αργότερα, ο Δρ..Sadrzadeh αφέθηκε ελεύθερος. Από την Παρασκευή το πρωί, είπε ότι αισθάνθηκε να έχει πλήρως αναρρώσει.Αλλά τα γεγονότα της προηγούμενης ημέρας τον συγκλόνισαν. «Δεν θέλω να περάσει κανείς από αυτό», είπε. ( Πηγή )
Η New York Post ανέφερε έναν άλλο τραυματισμό στη Νέα Υόρκη, αλλά σχεδόν χωρίς λεπτομέρειες.Ένας εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης της Νέας Υόρκης υπέστη «σημαντική αλλεργική αντίδραση» σε ένα εμβόλιο COVID-19 – το πρώτο «σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν» στο εμβόλιο στο Big Apple, ανέφεραν αξιωματούχοι την Τετάρτη.

Ουτε η ταυτότητα του εργαζομένου ούτε η φύση και η έκταση της αντίδρασης αποκαλύφθηκαν, αν και αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο εργαζόμενος ήταν σε σταθερή κατάσταση μετά από μια απροσδιόριστη θεραπεία.
Δεν είναι επίσης σαφές ποια από τα δύο εμβόλια που έχουν εγκριθεί για επείγουσα χρήση – ένα της Pfizer και BioNTech, το άλλο από τη Moderna – προκάλεσε την αντίδραση. ( Πηγή )

Όπως και το πειραματικό εμβόλιο Pfizer, οι οδηγίες της FDA για τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη κατά τη χορήγηση του πειραματικού εμβολίου COVID της Moderna προειδοποιούν για αλλεργικές αντιδράσεις και για αναφυλακτικό σοκ μετά τη λήψη του εμβολίου.
Οι κατευθυντήριες γραμμές της FDA για το πειραματικό εμβόλιο Moderna COVID, τόσο για τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη όσο και για τους αποδέκτες , δηλώνουν επίσης σαφώς σε πολλά σημεία ότι το πειραματικό εμβόλιο Moderna ΔΕΝ εγκρίνεται από το FDA:
«Η FDA έχει εγκρίνει την επείγουσα χρήση του εμβολίου Moderna COVID-19, το οποίο όμως δεν είναι εγκεκριμένο από τη FDA.»

Επομένως, εάν επιλέξετε να λάβετε αυτό το εμβόλιο, βασικά συμφωνείτε να συμμετάσχετε περαιτέρω στα τελευταία στάδια της δοκιμής εμβολίων για να διαπιστώσουν οι κατασκευαστές του εάν το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό και ασφαλές. Δηλαδή μετατρέπεστε, εθελοντικά, σε εργαστηριακό αρουραίο.
Τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης μέσα, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων στα εναλλακτικά μέσα, συνεχίζουν να δημοσιεύουν εσφαλμένα ότι η FDA έχει εγκρίνει αυτά τα εμβόλια.
Σε όλες τις ΗΠΑ το 40% – 60% των εργαζομένων στον τομέα της υγείας αρνούνται να συμμετάσχουν στους εμβολιασμούς .

Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας της «άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης» του εμβολίου της Pfizer, το CDC ανέφερε ότι 3.150 εργαζόμενοι σε υγειονομική περίθαλψη τραυματίστηκαν σε βαθμό που δεν μπορούσαν να συνεχίσουν τις δουλειές τους και να εκτελούν κανονικές δραστηριότητες, απαιτώντας φροντίδα από γιατρό ή εργαζόμενο στον τομέα της υγείας.
Δεν υπέβαλαν έκθεση στο τέλος αυτής της περασμένης εβδομάδας, πιθανώς επειδή οι υπάλληλοι του CDC ευρίσκοντο σε άδεια για τις διακοπές.Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχίσουν να επιτρέπουν αυτές τις αναφορές προσβάσιμες στο κοινό.

Οι Ερευνητές Του Πανεπιστημίου Του Μαϊάμι Προτείνουν Στους Άνδρες Να Παγώσουν Το Σπέρμα Τους Πριν Από Τον Εθελοντισμό Για Τα Πειραματικά Εμβόλια COVID
Στη Φλόριντα την περασμένη εβδομάδα, αναφέρθηκε ότι το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι ερευνά τις πιθανές επιπτώσεις του εμβολίου κορονοϊού στην ανδρική γονιμότητα.
Το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι διερευνά τις πιθανές επιπτώσεις του εμβολίου κορονοϊού στην ανδρική γονιμότητα.
Ο επικεφαλής ερευνητής Dr. Ranjith Ramasamy, ένας ουρολόγος αναπαραγωγής με U Health, ξεκίνησε μια προκαταρκτική μελέτη που διαπίστωσε ότι ο ιός υπήρχε στους όρχεις για έως και έξι μήνες μετά τη μόλυνση.
Αυτό ώθησε την ομάδα του να ερευνήσει την επίδραση του ιού στο σπέρμα και την αναπαραγωγή.
Η ομάδα του εξετάζει τώρα τον πιθανό αντίκτυπο του εμβολίου.«Αξιολογούμε τις παραμέτρους και την ποιότητα του σπέρματος πριν από το εμβόλιο και μετά το εμβόλιο. 
Από τη βιολογία του εμβολίου COVID πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να επηρεάζει τη γονιμότητα, αλλά θέλουμε να κάνουμε τη μελέτη για να βεβαιωθούμε ότι ο άνθρωπος που θέλει να έχει παιδιά στο μέλλον, να τους βεβαιώσουμε ότι είναι ασφαλές και να κάνουν το εμβόλιο» είπε ο Ramasamy.
Οι συμμετέχοντες στη μελέτη πρέπει να έχουν αξιολόγηση γονιμότητας πριν λάβουν το εμβόλιο.
Για την προστασία της γονιμότητας τους , ορισμένοι άνδρες μπορεί να θέλουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να παγώσουν το σπέρμα τους πριν από τον εμβολιασμό .
(Σημ.: Το περίεργο είναι ότι ενώ ο «ιός»SARS-COV-2 ουδέποτε έχει απομονωθεί

και καθαρισθεί από οτιδήποτε ξένο προς αυτόν[purify] διενεργούνται ..επιστημονικές μελέτες !!!! )
——————
Δικτυογραφία:

[1].–More Casualties Reported Among Healthcare Workers from COVID-19 Vaccines https://humansarefree.com/2021/01/casualties-reported-healthcare-workers-covid-19-vaccines.html

ΠΗΓΗ

 

 

www.nikosxeiladakis.gr

Back to top button