breaking newsΆποψη

ΓΕΛΟΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

“Από την Πόλη έρχομαι …

Κι ενώ οι αλλαχουακμπάρηδες συνεχίζουν να σκορπούν τον θάνατο στις χώρες που τους έδωσαν φιλοξενία, στέγη και τροφή, δείτε το βλακώδες κείμενο που υπέγραψαν οι Τσίπρες αυτού του κόσμου, στο Μαρόκο:

OUR VISION AND GUIDING PRINCIPLES
8. This Global Compact expresses our collective commitment to improving cooperation on international migration. Migration has been part of the human experience throughout history, and we recognize that it is a source of prosperity, innovation and sustainable development in our globalized world, and that these positive impacts can be optimized by improving migration governance.ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Αυτό το Παγκόσμιο Σύμφωνο εκφράζει τη συλλογική μας δέσμευση για τη βελτίωση της συνεργασίας για τη διεθνή μετανάστευση.

Η μετανάστευση είναι μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας σε όλη την ιστορία και αναγνωρίζουμε ότι αποτελεί πηγή ευημερίας, καινοτομίας και βιώσιμης ανάπτυξης στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο μας και ότι αυτές οι θετικές συνέπειες μπορούν να βελτιστοποιηθούν βελτιώνοντας την κυβερνητική διαχείριση της μετανάστευσης.

Πόσο ηλίθιος είναι κάποιος που θεωρεί ότι η μετανάστευση, εξ ορισμού, χωρίς να εξετάσουμε τις παραμέτρους της αποτελεί ντε φάκτο πηγή ευημερίας!

Ας ρωτήσει ο Γκουτιέρες τους Ινδιάνους της Αμερικής ή τους Αβορίγινες της Αυστραλίας πόσο ευημέρησαν οι πρόγονοί τους από την μετανάστευση των κατσαπλιάδων της Ευρώπης.

Ή ας ρωτήσει τους Σαουδάραβες του “παγκοσμιοποιημένου κόσμου” πόσο καινοτομική θα θεωρούσαν μια μαζική μετανάστευση μελών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στο Ριάντ.

Η μετανάστευση για να έχει θετικό αποτύπωμα θα πρέπει:

1. Να γίνεται σε μικρή κλίμακα. Οι μετανάστες, ανά πενταετία, να μην ξεπερνούν το 1% του τοπικού πληθυσμού έτσι ώστε το ποσοστό των μεταναστών να μην απειλεί την κοινωνική συνοχή και τη πολιτισμική φυσιογνωμία του πληθυσμού των φιλοξενούντων. Αλλιώς πρόκειται για εισβολή.

2. Οι χώρες φιλοξενίας να βρίσκονται σε φάση έντονης οικονομικής ανάπτυξης ώστε να απορροφήσουν το νέο εργατικό δυναμικό. Αλλιώς επιτείνονται τα κοινωνικά προβλήματα και αυξάνονται η ανεργία και η εγκληματικότητα.

3. Οι μετανάστες να είναι πολιτισμικά συμβατοί και να θέλουν να αφομοιωθούν από τη χώρα φιλοξενίας – και σε δυό το πολύ γενιές να αποτελούν οργανικό τμήμα της. Αλλιώς δημιουργούμε γκέτο, κράτη εν κράτεσιν και εστίες συνεχούς έντασης και ανομίας.

4. Οι μετανάστες να μην έχουν δικαίωμα, τουλάχιστον για τα πρώτα 5 έτη φιλοξενίας, στο πόρους των προνοιακών δομών των χωρών φιλοξενίας, για τους οποίους δεν έχουν πληρώσει δεκάρα τσακιστή. Αλλιώς δημιουργούμε στρατιές επήλυδων προσοδοθηρών και οδηγούμε το κοινωνικό κράτος το οποίο σχεδιάστηκε για να έχει συγκεκριμένες αντοχές, σε πλήρη κατάρρευση.

5. Οι μετανάστες να είναι υγιείς, ψυχικά και σωματικά, στοιχεία που θα διαπιστώνονται από γιατρούς της χώρας εισόδου. Σε αντίθετη περίπτωση η είσοδος να απαγορεύεται. Κι επειδή πρέπει επιτέλους να μιλήσουμε έξω από τα δόντια: η συνεχής, επί σειρά γενεών, ενδογαμία η οποία είναι εκτεταμένη στους μουσουλμανικούς πληθυσμούς (το 70% των ζευγαριών στο Πακιστάν είναι πρώτα ξαδέλφια) έχει οδηγήσει σε γονιδιακό εκφυλισμό των απογόνων, όπως ακριβώς συνέβη με τη δυναστεία των Αψβούργων της Ισπανίας.

Όπως μπορούν να σας διαβεβαιώσουν όσοι έχουν δουλέψει σε υπηρεσίες υποδοχής, μεγάλο ποσοστό μουσουλμάνων μεταναστών είναι δειγματολόγιο ασθενειών, σωματικών και ψυχικών, που επιβαρύνουν τα συστήματα υγείας των ευρωπαϊκών χωρών και προσφέρουν άφθονο “υλικό” ψυχικά διαταραγμένων για τις επόμενες επιθέσεις αυτοκτονίας.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

6. Οι πολίτες των χωρών φιλοξενίας ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ την έλευση μεταναστών. Είναι κάτι για το οποίο κανένας δεν μιλάει, κανένα έγγραφο δεν το αναφέρει, κανένας ΟΗΕ δεν νοιάζεται, κανένας ηγέτης δεν θεωρεί ότι πρέπει να το προασπίσει. Όμως, η χώρα μου είναι το ευρύτερο σπίτι μου.

Στο σπίτι μου ΕΓΩ θα αποφασίσω αν θα δεχθώ φιλοξενούμενους (με την προοπτική μάλιστα να γίνουν συγκάτοικοι!) πόσους και τι είδους. Αν για οποιονδήποτε λόγο οι ντόπιοι αντιδρούν, κανένας δεν έχει δικαίωμα να τους επιβάλει να αποδεχθούν κάτι που δεν θέλουν.

Το να υποχρεώνεις τους γηγενείς πληθυσμούς να δέχονται αδιαμαρτύρητα την εξαγωγή αδιεξόδων και φανατισμού του ισλαμικού κόσμου (διότι αυτός μεταναστεύει σήμερα) είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

Και είναι ένα διαρκές έγκλημα. Ρωτήστε τις μανούλες και τα παιδιά των χθεσινών σκοτωμένων στο Στρασβούργο.

Back to top button