breaking newsΔιεθνή

ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ “ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ”

 

Ο διεθνής εμπειρογνώμονας ασφάλειας Olle Fjordgren προειδοποιεί ότι η Σουηδία “βρίσκεται στο δρόμο προς τον εμφύλιο πόλεμο” ως αποτέλεσμα του μαλακού συστήματος δικαιοσύνης και της ανικανότητάς του να αντιμετωπίσει τις αναπτυσσόμενες “μη προχωρημένες ζώνες” της χώρας, όπου το έγκλημα είναι αχαλίνωτο.

 

Σε μια συνέντευξη στο ιστολόγιο ειδήσεων Ingrid & Maria , ο Φιορντγκρέν, ο οποίος προσλήφθηκε ως σύμβουλος ασφαλείας από τις κυβερνήσεις του Πακιστάν, της Αιθιοπίας και της Μογγολίας, δηλώνει: «Έχουμε βασικά παραδοθεί και οι εγκληματίες έχουν καταλάβει την εξουσία. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τίποτα να αντιταχθούμε και δεν βλέπω ότι θα μπορούσαμε να αντιστρέψουμε την εξέλιξη. “

Περιγράφοντας τη Σουηδία ως ένα “φορτηγό αμαξοστοιχίας που κατευθύνεται προς έναν βράχο”, ο Fjordgren λέει ότι η πολιτική απροθυμία να παραδεχτούμε πόσο κακά πράγματα έχουν γίνει, πέρα ​​από τους ανθρώπους που επισημαίνουν τα προβλήματα που χαρακτηρίζονται ως «ρατσιστικά», σημαίνει ότι η Σουηδία βρίσκεται κοντά μια “αποτυχημένη κατάσταση”.

Αναφερόμενος στον Λίβανο ως παράδειγμα του τι συμβαίνει σε μια κοινωνία όταν η ολοκλήρωτικά αποτυγχάνει και διαφορετικές εθνοτικές και εγκληματικές συμμορίες συμμετέχουν σε πολέμους , ο Φιορντγκρέν βλέπει «μόνο μία πιθανή εξέλιξη» στο μέλλον της Σουηδίας – έναν «εμφύλιο πόλεμο».

Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή, ενώ η αστυνομία εξακολουθεί να λειτουργεί με παλιούς, ξεπερασμένους κανόνες, οι εγκληματίες έχουν γίνει πιο αδίστακτοι και παίζουν με εντελώς διαφορετικούς κανόνες.

Ο Fjordgren λέει ότι η τελευταία λύση θα ήταν η Σουηδία να υιοθετήσει μια πολιτική μηδενικής ανοχής για την εγκληματικότητα σε σχέση με τη Νέα Υόρκη, αν και δεδομένης της προοδευτικής προσέγγισης της χώρας στη δικαιοσύνη, αυτό φαίνεται εξαιρετικά απίθανο.

“Το δικαστικό σώμα πρέπει να διασφαλίσει ότι αυτοί οι επικίνδυνοι άνθρωποι είναι ανίκανοι και να απομακρύνονται από τους δρόμους”, υποστηρίζει.

Το πρόβλημα της αυξανόμενης εγκληματικότητας της Σουηδίας επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι η χώρα άνοιξε τα σύνορά της σε εκατομμύρια μετανάστες τα τελευταία χρόνια.

Όπως διαπίστωσε η μελέτη Spectator , “Η δολοφονία αυξάνεται κατά 40% από το 2012. ο αριθμός των ανθρωποκτονιών πυροβόλων όπλων υπερδιπλασιάστηκε σε δέκα χρόνια. Σε σύγκριση με τη Βρετανία, είναι πέντε φορές πιο κοινό για νεαρούς άνδρες στη Σουηδία να σκοτώσουν και να σκοτωθούν ».

Οι επιθέσεις με χειροβομβίδες, η μαζική πυρκαγιά των οχημάτων και άλλα εγκλήματα είναι επίσης σε άνοδο.

Οι αριθμοί που δημοσιεύθηκαν τον Αύγουστο διαπίστωσαν ότι το 58% των καταδικασθέντων βιαστών και το 85% όλων των καταδικασθέντων βιαστών στη Σουηδία γεννήθηκαν εκτός Ευρώπης.

Στις περιπτώσεις που το θύμα δεν γνώριζε τον επιτιθέμενο, το ποσοστό των αλλοδαπών παραβατών ήταν πάνω από 80%

. Σχεδόν το 40% των καταδικασθέντων βιαστών προέρχονται από τη Μέση Ανατολή ή την Αφρική.

 

.infowars.com

 

Related Articles

Back to top button