Διεθνή

ΤΕΡΑΤΑ: το προσωπικό της Ryanair στην Ισπανία υπέβαλε σε εξαναγκαστικό βίαιο τεστ covid19 ένα 12χρονο αυτιστικό αγόρι ενώ είχε επιστολή εξαίρεσης γιατρού. Το έκαναν να κλαίει γοερά και να χτυπιέται!!! ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΑ!!ΒΙΝΤΕΟ

Το προσωπικό της Ryanair στην Ισπανία υπέβαλε σε εξαναγκαστικό βίαιο τεστ covid19 ένα 12χρονο αυτιστικό αγόρι ενώ είχε επιστολή εξαίρεσης γιατρού. Το έκαναν να κλαίει γοερά και να χτυπιέται!!! ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΑ!!

Το προσωπικό της Ryanair στην Ισπανία εξαναγκάζει στο αεροδρόμιο της Βαλένθια ένα αυτιστικό 12χρονο αγόρι που ταξίδευε για Βρετανία να κάνει τεστ COVID. Το προσωπικό έλαβε επιστολή εξαίρεσης για το παιδί και καθοδήγηση από την Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος. Ο πατέρας του τράβηξε με το κινητό το περιστατικό όπου το παιδί κλαίει και διαμαρτύρεται μάταια. Είναι απλά ναζιστές νοσταλγοί της Γκεστάπο και των SS απλά είναι λευκά κολάρα…Yγειονομικά βασανιστήρια…

Callum Hollingsworth

Σύμφωνα με το BBC το προσωπικό της Ryanair στην Ισπανία υπέβαλε βίαια ένα αυτιστικό αγόρι να κάνει ένα τεστ Covid πριν επιβιβαστεί σε μια πτήση, παρά το γεγονός ότι είχε ένα γράμμα εξαίρεσης, είπε η μητέρα του.

Η Katy Hollingsworth, η οποία ταξίδευε στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Βαλένθια με τον γιο της Callum, 12 ετών, είπε ότι ήταν «πετρωμένο».

“Μου είπαν ότι αν δεν κάνεις τεστ Covid δεν μπορείς να πας σπίτι, οπότε δεν είχαμε άλλη επιλογή”, δήλωσε η κα Hollingsworth, η οποία είναι από το Harlow του Essex.

Η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε ότι «λυπάται που άκουσε το άγχος» που προκλήθηκε.

Ο Κάλουμ, ο οποίος έχει επίσης διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), είχε στρεσαριστεί με τα lockdown, έτσι η οικογένεια ήθελε να τον πάει για ένα διάλειμμα στο «ευτυχισμένο μέρος» του στην Ισπανία.

Η οικογένεια Hollingsworth λέει ότι αναστατώθηκε από την εμπειρία στη Βαλένθια
Η κ. Χόλινγκσγουορθ είπε ότι το προηγούμενο τεστ του παιδιού τον Ιανουάριο ήταν “εφιάλτης”, οπότε ο γιατρός του είχε παράσχει επιστολή ιατρικής εξαίρεσης.

Ωστόσο, έκανε τεστ πριν φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η οικογένειά του είπε ότι πέρασαν δύο μήνες για να τον προετοιμάσουν για αυτό.

Η κυβερνητική οδηγία λέει ότι άτομα με ιατρικές παθήσεις που σημαίνει ότι δεν μπορούν να κάνουν τεστ, δεν χρειάζονται ένα για να ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπό την προϋπόθεση ότι “παρουσιάζουν ένα σημείωμα από ιατρό κατά το check in”.

«Δεν είναι δικό μας πρόβλημα»
Κατά την επιστροφή της στις 3 Αυγούστου, η οικογένεια ενημερώθηκε στο αεροδρόμιο ότι ο Callum πρέπει να υποβληθεί σε άλλο τεστ Covid για να επιστρέψει στην Αγγλία, παρά το ότι έδειξε το γράμμα στο προσωπικό της Ryanair.

Η Ryanair ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε ότι «λυπάται που άκουσε για το άγχος» που προκλήθηκε
Η Hollingsworth είπε ότι ο Callum “τα έχασε” και είχε “κατάρρευση επειδή πίστευε ότι ήταν δικό του λάθος”.

«Άρχισε να χτυπά την καρέκλα και μετά άρχισε να χτυπά τον εαυτό του», είπε.

“Το προσωπικό απλώς μας αγνόησε. Το μόνο που έλεγαν ήταν ότι” δεν είναι δικό μας πρόβλημα “.”

Η κ. Χόλινγκσγουορθ είπε ότι ενώ δεν ήταν «αγενείς ή επιθετικοί», οι φωνές «υψώθηκαν» και η αστυνομία κλήθηκε να βοηθήσει.

“Ο σύζυγός μου έπρεπε στη συνέχεια να συγκρατήσει τον γιο μου με δύο μέλη του προσωπικού για να προσπαθήσει να τον κάνει να κάνει το τεστ”, είπε.

«Ο Κάλουμ προσπάθησε να είναι γενναίος αλλά πέτρωσε.

Katy and Callum Hollingsworth

“Το γεγονός ότι δεν χρειαζόταν αυτό το έκανε ακόμα χειρότερο επειδή του είχαμε πει ότι το προηγούμενο θα ήταν το μοναδικό του τεστ”.

Η Katy Hollingsworth λέει ότι ελπίζει ότι δεν θα επηρεαστούν άλλα άτομα με κρυφές αναπηρίες
Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας λέει ότι «λυπάται που άκουσε το άγχος» που προκλήθηκε στην οικογένεια.

«Η Ryanair συμμορφώνεται πλήρως με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς της ΕΕ και της κυβέρνησης, οι οποίοι αλλάζουν συνεχώς εν μέσω της πανδημίας του Covid-19», αναφέρεται σε ανακοίνωση.Έτσι ήταν και επί ναζισμού αρκετοί κατακτημένοι ακολουθούσαν ως συνεργάτες κατά γράμμα τις εντολές των Τεράτων!!!

«Συνεχίζουμε να κάνουμε βελτιώσεις και να εφαρμόζουμε διαδικασίες για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών μας και το πλήρωμά μας έχει προτεραιότητα ενώ συμμορφωνόμαστε πάντα με τις κυβερνητικές οδηγίες κάθε χώρας».Κυβερνήσεις λέει τα κοβιντοκαθεστώτα που δημιούργησαν νέα γκέτο, επέβαλαν στρατιωτικό νόμο και απαγόρευση κυκλοφορίας και οργάνωσαν στρατόπεδα συγκέντρωσης υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού.

Η κα Hollingsworth είπε ότι τώρα ελπίζει ότι αυτό δεν θα συμβεί σε άλλους με κρυφές αναπηρίες.

«Αν το παιδί μου ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο ή είχε κάτι που μπορούσατε να δείτε, δεν νομίζω ότι θα του φέρονταν όπως του έκαναν», είπε.Μην νομίζεις είναι αδίστακτοι δοσίλογοι συνεργάτες εκτελούν παράνομες εντολές. Είναι βασανιστές…..

dimpenews.com

Back to top button