breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στη Βόρεια Κορέα ο Κιμ δήλωσε ότι ο πόλεμος κατά της επιδημίας του Covid19 τελείωσε και διακήρυξε τη νίκη. ΒΙΝΤΕΟ

Στη Βόρεια Κορέα ο Kim Jong Un δήλωσε ότι ο πόλεμος κατά της επιδημίας του Covid19 τελείωσε και διακήρυξε τη νίκη.

”Ο πόλεμος κατά της επιδημίας που ήταν τόσο επίπονος τελείωσε και εμείς διακηρύσσουμε σήμερα τη νίκη μας ….”τόνισε.

χειροκροτήματα

Αυτές τις μέρες το κόμμα, η χώρα κι ολόκληρος ο λαός υπερέβησαν τη σοβαρή κρίση και πέτυχαν να σταθεροποιήσουν και να αποκαταστήσουν την κατάσταση σχετικά με τη μάχη κατά της επιδημίας χάρη σε μια άοκνη θέληση και σε υπεράνθρωπες προσπάθειες. Το Κόμμα μας και η Κυβέρνηση μας αφού αξιολόγησαν την σύγχρονη κατάσταση αναφορικά με τη μάχη εναντίον της επιδημίας και στη βάση της λεπτομερούς ανάλυσης υποβαλλόμενης από το τομέα της επιστημονικής έρευνας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η επιδημική κρίση που επικρατούσε στη χώρα ολοσχερώς υπερέβη.

Όλα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος έτσι και με την επιδημία του covid19.

Πριν την Β Κορέα στη Γαλλία σύμφωνα με το νέο υγειονομικό νομοσχέδιο που υπερψηφίστηκε πανηγυρικά τίθεται τέλος στην Έκτακτη Κατάσταση υγειονομικής ανάγκης από 31 Ιουλίου. Δεν μπορούν πλέον να εφαρμόζονται καραντίνα ή απαγόρευση κυκλοφορίας, το υγειονομικό πάσο ή η υποχρέωση χρήσης μάσκας! Ούτε να ζητείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης!

Ενώ στην Κόστα Ρίκα ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος κατήργησε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για covid19 και όρισε ως παράνομη κάθε ενέργεια-κύρωση εναντίον κάθε ανεμβολίαστου. Ζήτησε έρευνα για συμβάσεις τ.κυβέρνησης με εταιρίες όπως AstraZeneca και Pfizer!! 

Ένας πόλεμος τελειώνει είτε με ήττα είτε με νίκη. Ο Κιμ ήταν σε θέση να κηρύξει και το τέλος του ιδιότυπου πολέμου αλλά και την έκβαση του νίκη..

dimpenews.com

Back to top button