breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΗΠΑ: Μητέρες σοκαρισμένες καθώς οι κόρες τους έρχονται απ’ το κολέγιο με μουστάκια, έχοντας αφαιρέσει το στήθος τους

 

ΠΗΓΗ

 

Για χρόνια, οι υπάλληλοι των Κολεγίων στις ΗΠΑ  έλεγαν στους μαθητές ότι το φύλο είναι μια επιλογή. Έχουν πιέσει όλους τους μαθητές να ανακοινώσουν τις προτιμώμενες αντωνυμίες τους καθώς η ρευστότητα των φύλων γίνεται κάτι φυσιολογικό.

Έχουν επευφημήσει φοιτητές που επιλέγουν να κάνουν μετάβαση φύλου ως γενναίους πολεμιστές. Έχουν παράσχει τα απαραίτητα ιατρικά εργαλεία στους μαθητές για να κάνουν “μετάβαση”.

Στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη στήλη στο The Wall Street Journal αναφέρει ότι “τα σχέδια υγείας σε 86 κολέγια -συμπεριλαμβανομένων εκείνων σχεδόν όλων των σχολείων της Ivy League-καλύπτουν όχι μόνο ορμονοθεραπεία αλλά και χειρουργική επέμβαση.

Το άρθρο χαρακτήρισε το φαινόμενο της «ταχείας εμφάνισης της δυσφορίας φύλου», που περιγράφεται ότι ταλαιπωρεί συντριπτικά τα κορίτσια που στη συνέχεια λαμβάνουν την πλήρη υποστήριξη της ιατρικής κοινότητας.

Πολλές από αυτές τις περιπτώσεις μπορούν να ανιχνευθούν σε κολέγια.

“Σας γράφω για λογαριασμό των γονέων που έχασαν τα παιδιά τους στο κολέγιο στην τρανσέξουαλ τρέλα”, δήλωσε πρόσφατα στο The College Fix μια μητέρα, η Katherine Cave.

“Πολλά φιλελεύθερα κολέγια έχουν σημαντικά ποσοστά φοιτητών που ξαφνικά προσδιορίζονται ως τρανσέξουαλ. Και όπως ίσως γνωρίζετε, το μόνο που χρειάζεται είναι μια απλή επίσκεψη σε μια κλινική με συνειδητή συναίνεση, όπου τα κορίτσια παίρνουν ενέσεις τεστοστερόνης για να τις βοηθήσουν να μοιάζουν με αρσενικά”.

Η Cave βρίσκεται ανάμεσα σε μια ομάδα υποστήριξης μητέρων που έχουν βρεθεί μεταξύ τους μέσω της ιστοσελίδας 4thWaveNow, μιας διαδικτυακής κοινότητας που ανησυχεί για την ταχεία εμφάνιση της δυσφορίας φύλου και για σχετικά θέματα.

Μεταξύ των θεμάτων που καλύπτει, το 4thWaveNow γράφει την ίδια τάση που ανέφερε και η Wall Street Journal πρόσφατα: “Όταν η κόρη σας αψηφά τη βιολογία”.

Η ταχεία εμφάνιση δυσφορίας φύλου η οποία χαρακτηρίστηκε ως «μεταδοτική», μετράει όλο και περισσότερες μητέρες που είναι σοκαρισμένες όταν οι προηγουμένως θηλυκές κόρες τους έρχονται ξαφνικά από το κολέγιο στο σπίτι με μουστάκια, ακμή, διαφορετικές συμπεριφορές – ακόμα και με τα στήθη τους να έχουν αφαιρεθεί.

Η Cave είπε ότι αυτά τα παραδείγματα είναι πάρα πολύ συνηθισμένα. Απευθύνθηκε και σε άλλες μητέρες που βρήκαν υποστήριξη, συμβουλές και πληροφορίες στο 4thWaveNow και τις ζήτησε να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με το The College Fix.

Στα email τους στο The College Fix, αρκετές μητέρες περιγράφουν τις δοκιμασίες τους. Ζήτησαν να αποκρύψουν τα πλήρη ονόματά τους και τα κολέγια για να προστατεύσουν τις ταυτότητες των θυγατέρων τους.

Η ιστορία της Παμ

Η κόρη μας πήγε στο κολέγιο των ονείρων της… Μετά από πολλές παρακλήσεις εκ μέρους μας, ήρθε σπίτι για μια επίσκεψη. Συναντηθήκαμε με μια πολύ διαφορετική εικόνα κατά την παραλαβή της στο αεροδρόμιο. Το πρόσωπό της ήταν καλυμμένο με ακμή, άφηνε ένα προφανές μουστάκι, ολόκληρη η εμφάνισή της ήταν ξεθωριασμένη.

Αφού την αφήσαμε να εγκατασταθεί στο σπίτι, εκφράσαμε ανησυχία για την εμφάνιση και τη συμπεριφορά της. Αυτό αντιμετωπίστηκε με εχθρότητα. Η φωνή της ήταν κάπως βαθύτερη. Φαινόταν πολύ ενοχλημένη – καθόλου ο παλιός εαυτός της…

>Πριν καταλάβουμε τι μας χτύπησε, επέστρεψε στο κολέγιο της. Ανακαλύψαμε ότι είχε λάβει τεστοστερόνη στην κλινική των φοιτητών. Και αρνήθηκε κάθε επαφή με την οικογένειά της.
Το κολέγιο της ήταν συνένοχο σε όλα αυτά.

Η ιστορία της Έμμα

Η κόρη μας, η οποία είναι 19 ετών, αποχώρησε από το κολέγιο πέρυσι. Κατά τους επόμενους μήνες, η εμφάνισή της άρχισε να αλλάζει προς πιο αρσενική και κάναμε μια εικασία ότι μπορεί να πειραματίζεται με τη σεξουαλικότητα.

Που να ξέραμε ότι υπήρχε μια πολύ μεγαλύτερη βόμβα που επρόκειτο να πέσει. Αποδείχθηκε ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της, “μεταφέρθηκε κοινωνικά” (υιοθετώντας όνομα αγοριού και την αντωνυμία “αυτός”) και ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει να παίρνει συμβουλές για να πάρει ορμόνες ακολουθούμενη από χειρουργική επέμβαση. Προσπαθούμε πολύ σκληρά για να σταματήσουμε τις ορμόνες, θέτοντας τα δίδακτρα σε κίνδυνο.

Η κόρη μας ταιριάζει με την τυπική περιγραφή μιας νεαρής γυναίκας που επηρεάζεται από αυτή τη μανία. Πολύ έξυπνη, ακραία πολεμίστρια κοινωνικής δικαιοσύνης, άκρως δημιουργική, κοινωνικά αμήχανη / ΔΕΠΥ / φάσμα Άσπεργκερ, OCD / εμμονικά ενδιαφέροντα. Ποτέ δεν ταίριαζε με συνομηλίκους, προτιμούσε την παρέα άλλων μη νευρο-τυπικών κοριτσιών και αγοριών, με τους οποίους το βρήκε πολύ πιο εύκολο να τα βρουν.

Ενώ δεν ήταν σούπερ κοριτσάκι, δεν είχε ποτέ ανδρικά ενδιαφέροντα (ούτε ένα) και έχει όλα τα στερεοτυπικά θηλυκά ενδιαφέροντα και γνωρίσματα (μαγείρεμα, πλέξιμο, μπέιμπισιτινγκ, μικρά παιδιά κ.λπ.). Πήγε από το να είναι φεμινίστρια που μισεί τα λευκά αρσενικά να θέλει τώρα να γίνει ένα και να θέλει να ακρωτηριάσει χημικά και χειρουργικά το σώμα της.

Και οι επαγγελματίες δεν έχουν άλλη συμβουλή παρά να την υποστηρίξουν στην πραγματοποίηση της μετάβασής της. Και φυσικά αυτό είναι παραφροσύνη…

Η ιστορία της Ντόροθι

Η κόρη μου είχε συναντήσει έναν τρανσέξουαλ (από γυναίκα σε άνδρας, ένα έτος νεότερος) στο διαδίκτυο όταν ήταν περίπου 14 ετών στην ιστοσελίδα DevientArt. 16 ετών, η κόρη μου δήλωσε ότι ήταν τρανς.

Δεν της επέτρεψα να πάρει τεστοστερόνη, να αλλάξει το όνομά της ή να κάνει κάποια χειρουργική επέμβαση. Μόλις έγινε 18, άλλαξε επισήμως το όνομά της και μέχρι το τέλος του πρώτου έτους στο κολέγιο της ήταν σε θέση να πάρει την τεστοστερόνη και να αφαιρέσει και τα δύο υγιή στήθη της. Είναι πολύ τραγικό. Εάν συνεχίσει να παίρνει την τεστοστερόνη, μετά από μερικά χρόνια τα εσωτερικά θηλυκά της όργανα θα επιδεινωθούν σε σημείο που και αυτά θα πρέπει να αφαιρεθούν χειρουργικά.

Η ιστορία της Κάθυ

Μου ζητήθηκε να γράψω και να σας πω μια ανησυχητική ιστορία για την κόρη μου στο κολλέγιο. Έφυγε για το κολέγιο το φθινόπωρο του 2016 …. Ήταν ειλικρινά στην κορυφή του κόσμου με τόσες πολλές δυνατότητες. Συνέβη επίσης να συμμορφώνεται με το φύλο της. Είχε μια σπουδαία υποτροφία σε ένα πασίγνωστο πανεπιστήμιο της ανατολικής ακτής σε μια μεγάλη πόλη.

Κάποια στιγμή στο δεύτερο εξάμηνο ως δευτεροετής φοιτήτρια τα πράγματα πήγαν τρομερά λάθος. Ίσως υπήρξε κάποια κλιμάκωση, αλλά από τότε που πήγε μακριά στο κολέγιο δεν παρατηρήσαμε τίποτα. Μας κάλεσε με μια βαθιά φωνή λέγοντας ότι ήταν τρανσέξουαλ και είχε αλλάξει το όνομά της.

Δεν ήταν ικανή ούτε καν να σκεφτεί καθαρά το θέμα και ήταν προφανώς μπερδεμένη. Εντός μίας εβδομάδας διέκοψε εντελώς δεσμούς στέλνοντάς μας ένα email. Κανείς στην άμεση ή εκτεταμένη οικογένειά της δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Μέσα σε ένα χρόνο έκανε διπλή μαστεκτομή. Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη από όλα αυτά.

Εύχομαι να μπορούσα να μοιραστώ λεπτομέρειες (ποιο κολέγιο ειδικότερα) αλλά, όπως γνωρίζετε, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εύχομαι επίσης τίποτα απ’ αυτά να μην ήταν αλήθεια.

 

https://grothia.gr

 

Back to top button