breaking newsΕλλάδα

Κάποιοι γνώριζαν τις εξελίξεις στο Πεντάγωνο από πριν…

 

Κάποιοι φαίνεται οτι έχουν καλή πληροφόρηση και γνώριζαν τα Γεγονότα που συνέβησαν σήμερα  13 Ιανουαρίου στο Πεντάγωνο απο την Πρωτοχρονιά !

Σύμφωνα με  το δημοσίευμα της 1/01/2019  του Documento, όπου αναφέρεται οτι σε δείπνο με γνωστό Ισχυρό επιχειρηματία στο σπίτι του στην  Εκάλη ,συζητήθηκε  η τοποθέτηση του Ναυάρχου Αποστολάκη στη θέση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου ,όταν θα ερχόταν η «Συμφωνία των Πρεσπών» στην Ελληνική Βουλή !

Απίθανο να μην το έμαθε ο Πάνος Καμμένος, που κάποιοι λένε ότι η επιλογή του Ναυάρχου Αποστολάκη στη θέση του ΥΕΘΑ ήταν δική του εισήγηση ,που έγινε αποδεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα

Το δημοσίευμα όμως δείχνει να είναι πολύ μπροστά από τα γεγονότα και από ότι  φαίνεται όλα να ήταν  προσχεδιασμένα … Την επομένη ημέρα 19 Δεκεμβρίου γίνεται απο τον Α/ΓΕΕΘΑ η περίφημη δήλωση περί ισοπέδωσης της Βραχονησίδας!

Αν αυτό συμβαίνει δεν πιστεύει κανείς οτι ο Τσίπρας περιμένει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Τετάρτης στη Βουλή ,για να δει αν θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η Κυβέρνηση του !

Όλα είναι σχεδιασμένα και όχι τυχαία …Απλά η ψηφοφορία θα δείξει ότι τηρούνται οι δημοκρατικές διαδικασίες ..https://veteranos.gr

Back to top button