breaking newsΔιεθνή

Κάτοικος Μαριούπολης διηγείται τις ακρότητες των Ουκρανών: η μητέρα μου κάηκε ζωντανή! ΒΙΝΤΕΟ

Μια γυναίκα κάτοικος της Μαριούπολης η Βαλεντίνα καταγγέλει ότι οι Ουκρανοναζί έκαψαν ζωντανή την μητέρα της. Η Βαλεντίνα διηγήθηκε τις ακρότητες και τις φρικαλεότητες που έζησε αυτή κι η οικογένεια της καθώς οι Ουκρανοί βομβάρδιζαν την πόλη:

”Στις 10 Μάρτη ο DPR δεν ήταν ακόμη εδώ. Mια οβίδα του ουκρανικού στρατού έπεσε στην αυλή μας. O κόσμος στην αυλή μαγείρευε ένα γεύμα και σκοτώθηκε ένα 11χρονο κορίτσι η Lerochka. Tρία παιδιά από την είσοδο στο ισόγειο μας σκοτώθηκαν και ένα τέταρτο από την γειτονική. Έπεσαν ακριβώς κοντά στη φωτιά. Και 4 άτομα τραυματίστηκαν. Προχθές ήρθε ο ουκρανικός στρατός στο σπίτι μας. Κλείδωσε τον κόσμο σ΄ ένα υπόγειο. …Mπλόκαραν την κλειδαριά τόσο που ήταν αδύνατο ν΄ανοίξει το υπόγειο.Kαι το πρωί άνοιξαν κι έδιωξαν τον κόσμο. Αυτοί είπαν: ”φύγετε μακριά είμαστε εδώ σε θέση άμυνας”. Και μας έδιωξαν από τα σπίτια μας. Tο διαμέρισμα των γονιών μου κάηκε oλοσχερώς. Η μητέρα μου κάηκε ζωντανή στο διαμέρισμα. Ο πατέρας μου δόξα τω Θεώ βγήκε. Xθες βρήκα τη μητέρα μου που κάηκε ζωντανή.”

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πώς θα μπορούσαν να είναι δυνατές τέτοιες φρικαλεότητες, η Βαλεντίνα είπε:

”Γιατί οι Ουκρανοί δεν είναι άνθρωποι. Πότε ήταν; Κατά τη διάρκεια αυτών των 8 χρόνων. Ποιοί από αυτού είναι άνθρωποι; Είναι φασίστες καθαροί φασίστες. Και πρέπει να τους διώξουμε από εδώ από τη γη μας. Δεν ανήκουν εδώ”.”…

dimpenews.com

Back to top button